Κλαδική Μελέτη ICAP «ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ» | ICAP group of companies
21662
post-template-default,single,single-post,postid-21662,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-3,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Κλαδική Μελέτη ICAP «ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ»

Κλαδική Μελέτη ICAP «ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ»

• Η συνολική εγχώρια παραγωγή τυριών παρουσίασε αύξηση 1,7% το 2017 σε σχέση με το 2016.

• Το μεγαλύτερο μέρος της ζήτησης καλύπτεται διαχρονικά από τα τυριά ελληνικής παραγωγής (62%-65%).

• Αύξηση παρουσιάζει και η κατανάλωση εισαγόμενων τυριών με τη συμμετοχή τους να κυμαίνεται στο 35%-38%.

• Οι εξαγωγές έφτασαν σε υψηλό δεκαετίας το 2017, με τη φέτα να αποσπά το μεγαλύτερο μερίδιο συμμετοχής (76,8%).

• Τη διετία 2019-2020 προβλέπεται αύξηση της συνολικής εγχώριας κατανάλωσης τυροκομικών προϊόντων με μέσο ετήσιο ρυθμό της τάξης του 2%.

Περισσότερα στοιχεία στο πλήρες Δελτίο Τύπου



Cookies Settings