Αρχική Σελίδα english|
Εταιρεία  |  Νέα - Δημοσιεύσεις  |  Γραφεία  |  Συνέδρια  |  Εκδηλώσεις  |  Newsletter  |  Καριέρα  |  Καταχωρηθείτε
 
Υπηρεσίες
Credit Risk Services
Marketing and Sales Solutions
Management Consulting
People and Employment Solutions
People Solutions
Training Solutions
Executive Search & Selection
Recruitment Solutions
Human Capital Consulting
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
People Solutions SAR
Employment Solutions
Διεθνείς Συνεργασίες
Πιστοποίηση κατά ISO
Contact Center
Receivables Management
Executive Search & Selection
Εκτύπωση    Αποστολή

Η ICAP Executive Search & Selection αποτελεί τμήμα της ICAP People & Employment Solutions, του μεγαλύτερου Παρόχου Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα. Η ICAP Executive Search ειδικεύεται στην εύρεση και αξιολόγηση Μεσαίων, Ανωτέρων και Ανωτάτων Στελεχών με σπάνιες ικανότητες. Αναζητούμε και επιλέγουμε τα στελέχη που στη σημερινή δυναμικά μεταβαλλόμενη αγορά, θα προσδώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και πρόσθετη αξία στην εταιρεία σας.

Το πρώτο καταγεγραμμένο έργο της ICAP Executive Search & Selection πραγματοποιήθηκε το 1973 στην Αθήνα. Σήμερα, μετά από 45 χρόνια, η ICAP συγκαταλέγεται στις κορυφαίες 5 εταιρείες Επιλογής Στελεχών στην Ελλάδα. Έχοντας τα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα και απασχολώντας 22 συμβούλους επιλογής στελεχών, το ιδιόκτητο δίκτυο μας εκτείνεται σε:

·          2 Χώρες (Ελλάδα και Κύπρος)

·          7 Τοπικά Γραφεία (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ηράκλειο, Λευκωσία)

Ακόμη και στις χώρες όπου δεν έχουμε ιδιόκτητες θυγατρικές εταιρείες, έχουμε αποκλειστικές συνεργασίες μέσω της συμμετοχής μας στο Διεθνές Δίκτυο INAC, ένα από τα μεγαλύτερα Δίκτυα Επιλογής Στελεχών παγκοσμίως, με παρουσία σε 40 χώρες.

Στόχος μας είναι να είμαστε Συνεργάτης Επιλογής για τους πελάτες μας, είτε πρόκειται για την θυγατρική ενός πολυεθνικού οργανισμού, είτε πρόκειται για μια επιτυχημένη ελληνική εταιρεία που αναπτύσσεται στο εξωτερικό, είτε ακόμη για μια νέα και φιλόδοξη εταιρεία. 

Βασική αξία μας είναι, ότι ο πελάτης μας έρχεται πρώτος. Είμαστε περήφανοι για την επιμονή μας να ολοκληρώνουμε το κάθε μας έργο με απόλυτη επιτυχία, το απαράμιλλο πάθος μας να ικανοποιούμε τους πελάτες μας και τους υποψήφιους αντίστοιχα, αλλά και για τον άψογο κώδικα δεοντολογίας μας.

Η προσέγγιση μας στην Επιλογή Στελεχών είναι μια ολοκληρωμένη διαδικασία προσέλκυσης και επιλογής ταλέντων. Έχουμε αναπτύξει μεθοδολογίες οι οποίες συνδυάζουν βαθιά γνώση των τοπικών αγορών με την εξειδίκευση των έμπειρων συμβούλων της ICAP καθώς και με στρατηγικές συμμαχίες με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες (Hogan Assessments και Cut-e).

Δύο Σύμβουλοι εργάζονται πάντα συνδυαστικά σε ένα Έργο, ακολουθώντας την 4-eyes principle, αξιοποιώντας έτσι την κατανόηση του κάθε κλάδου αλλά και των τεχνικών χαρακτηριστικών της κάθε θέσης. Αξιολογούμε έτσι όχι μόνο τις τεχνικές ικανότητες και τις επαγγελματικές δεξιότητες των υποψηφίων, αλλά και τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας, τις αξίες, τα κίνητρα και τα derailers αυτών.

Ειδικευόμαστε σε ένα ευρύ φάσμα Κλάδων, που περιλαμβάνει:

·          FMCG

·          Υπηρεσίες Υγείας / Φαρμακευτικές Εταιρείες

·          http://dir.icap.gr/mailimages/Energy4.pdf

·          Ναυτιλία  

·          Τουρισμός / Ξενοδοχειακά

·          Πληροφορική

·          Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες / Τραπεζική

·          Τηλεπικοινωνίες

·          Λιανικό Εμπόριο

·          Βιομηχανία / Παραγωγή

·          Logistics

·          Ευρύτερος Δημόσιος Τομέας


Ο επαγγελματισμός μας και η δέσμευσή μας να εκτελούμε τον σύνθετο ρόλο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μας επιτρέπει να διαμορφώνουμε με επιτυχία σταδιοδρομίες και επιχειρήσεις.

Αναζήτηση
 

People Solutions
Τηλ: 210 7200 156
Email: peoplesolutions@icap.gr

 
Subject Access Request (SAR)  |  Cookies Policy  |  Privacy Notice  |  Έντυπα  |  Χάρτης  |  Σύνδεσμοι
Σχεδιασμός & ανάπτυξη EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2019 ICAP. All rights reserved