Αρχική Σελίδα english|
Εταιρεία  |  Νέα - Δημοσιεύσεις  |  Γραφεία  |  Συνέδρια  |  Εκδηλώσεις  |  Newsletter  |  Καριέρα  |  Καταχωρηθείτε
 
Υπηρεσίες
Credit Risk Services
Marketing and Sales Solutions
Management Consulting
People and Employment Solutions
Contact Center
Receivables Management
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Εκτύπωση    Αποστολή

Η ICAP Group παραμένοντας πιστή στις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) που έχει θεσπίσει τα τελευταία χρόνια, δραστηριοποιήθηκε με ζήλο και υπευθυνότητα και στους τρεις πυλώνες της σχετικής στρατηγικής της:

Οι Άνθρωποί μας


Στο πλαίσιο της γυναικείας πολιτικής της Εταιρείας μας, οι εργαζόμενες της Εταιρείας προχώρησαν στο στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με στολίδια και ευχητήριες κάρτες ιδιόχειρης κατασκευής με σκοπό να το χριστουγεννιάτικο μας δέντρο να έχει στοιχεία από τους εργαζόμενους.


Διοργανώσαμε στα γραφεία μας την ετήσια Παιδική Γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων. Σε συνεργασία με την εταιρεία Ονειροδρόμιο δημιουργήσαμε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα γεμάτη δραστηριότητες, ταρανδοκατασκευές, μια ξεχωριστή εμπειρία με μάγο και το ξεχωριστό απόγευμα έκλεισε με την επίσκεψη του Άγιου Βασίλη ο οποίος μοίρασε τα δώρα του σε όλα τα παιδιά.


 
Για το στολισμό του χώρου που φιλοξένησε τη χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή, φέτος για πρώτη φορά διοργανώσαμε ένα διαγωνισμό καλώντας τα παιδιά των εργαζομένων μας να δημιουργήσουν μια Χριστουγεννιάτικη Ζωγραφιά. Με κλήρωση που πραγματοποιήθηκε τρεις τυχεροί με την οικογένειά τους κέρδισαν βραβείο για παιδική θεατρική παράσταση στο Ελληνικό Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος.
Τέλος, οι εργαζόμενοι συνέβαλλαν στην ενδυνάμωση της Τράπεζας Αίματος ICAP μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας που έλαβε χώρα στα κεντρικά μας γραφεία σε συνεργασία με το νοσοκομείο Μεταξά.


Κοινωνική Συνεισφορά – Εθελοντισμός


Το μήνα Δεκέμβριο φιλοξενήσαμε στα γραφεία μας την ΕΛΕΠΑΠ για τη διοργάνωση χριστουγεννιάτικου bazaar. Οι πάγκοι του Χριστουγεννιάτικου Bazaar πλαισιώθηκαν από διάφορα προϊόντα όπως Χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια, διάφορα χειροποίητα αντικείμενα για δώρα με σκοπό να δείξουμε όλοι μαζί  την αγάπη μας  στα παιδιά με αναπηρία και να τα βοηθήσουμε να κάνουν ένα ακόμα βήμα ζωής.

 


Το Περιβάλλον

     

Η εθελοντική μας δράση στον πυλώνα του περιβάλλοντος αφιερώθηκε φέτος στην Καλλιθέα, στο δήμο που εδρεύουν τα κεντρικά μας γραφεία με σκοπό να έρθουμε πιο κοντά στην περιοχή που ανήκουμε τα τελευταία 7 χρόνια. Αναλάβαμε τον καθαρισμό του εξοπλισμού για παιδικές δραστηριότητες  3 παιδικών χαρών και πάρκων (τσουλήθρες, κούνιες κλπ) σε συνεργασία με τους «Υπεύθυνους Πρασίνου», μια ομάδα που έχει αναλάβει την καθαριότητα του Δήμου και ειδικότερα των ανοιχτών για το κοινό χώρων.  Εν συνεχεία,  ενημερωθήκαμε για το πρόγραμμα ανακύκλωσης του Δήμου με παρουσίαση και χρήση των μηχανημάτων ανακύκλωσης  που είναι τοποθετημένα στην Πλατεία Δαβάκη σε συνεργασία με την «Ανταποδοτική Ανακύκλωση».

 

Αναζήτηση
 
Η ICAP Group είναι η μοναδική Ελληνική Εταιρεία που αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων (ΕΟΠΑ).
Customer Care
Τηλ: 210 7200 050
Email: customercare@icap.gr
 
 
Προσωπικά Δεδομένα  |  Έντυπα  |  Χάρτης  |  Σύνδεσμοι
Σχεδιασμός & ανάπτυξη EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2018 ICAP GROUP. All rights reserved