Αρχική Σελίδα english|
Εταιρεία  |  Νέα - Δημοσιεύσεις  |  Γραφεία  |  Συνέδρια  |  Εκδηλώσεις  |  Newsletter  |  Καριέρα  |  Καταχωρηθείτε
 
Υπηρεσίες
Credit Risk Services
Marketing and Sales Solutions
Management Consulting
People and Employment Solutions
Contact Center
Receivables Management
Keynote Speakers
Εκτύπωση    ΑποστολήDr. Robert Hogan
President and Co-founder of Hogan Assessments

Ο Dr. Hogan είναι μία διεθνής αυθεντία σε θέματα αξιολόγησης προσωπικότητας, ηγεσίας και οργανωτικής αποτελεσματικότητας. Η θεωρητική του εργασία στην μέτρηση της προσωπικότητας έχει συνεισφέρει στην ανάπτυξη της κοινωνικοαναλυτικής θεωρίας , η οποία υποστηρίζει ότι ο πυρήνας της προσωπικότητας βασίζεται σε εξελικτικές προσαρμογές . Είναι ευρέως αναγνωρισμένος για την εργασία του, που επιδεικνύει πως τα στοιχεία της προσωπικότητας επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα των οργανισμών σε περιοχές που εκτείνονται από το οργανωσιακό κλίμα και την ηγεσία, έως την επιλογή και την αποτελεσματική απόδοση των ομάδων.
Σαν ένας εικονομαχικός παρατηρητής της Αμερικάνικης ψυχολογίας,  ο Dr. Hogan ισχυρίζεται ότι η προσωπικότητα εξετάζεται καλύτερα από την προοπτική του παρατηρητή (φήμη) παρά από την προοπτική του ατόμου που δρα (η ταυτότητα ενός προσώπου). Ως εκ τούτου, ισχυρίζεται ότι τα εργαλεία προσωπικότητας πρέπει να αξιολογούνται στο κατά πόσο καλά, η φήμη (όπως καθορίζεται από τα test προσωπικότητας ) προβλέπει συμπεριφορές στην εργασία και στις σχέσεις.

Ο Dr. Hogan έχει συγγράψει περισσότερα από 300 άρθρα σε περιοδικά, κεφάλαια και βιβλία συμπεριλαμβανομένου του “Personality and the Fate of Organizations (2006)”.  Η πρόσφατη συγγραφική και εκδοτική συνεισφορά περιλαμβάνει :  The Hogan Guide (2007), Personality: Theories and Applications (2008), The Handbook of Personality Psychology (1997), The Perils of Accentuating the Positive (2009), the Hogan Personality Inventory, the Hogan Development Survey, the Motives Values and Preferences Inventory, και the Hogan Business Reasoning Inventory.

Ο Dr. Hogan ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στο πανεπιστήμιο Berkley της Καλιφόρνιας, με εξειδίκευση στην αξιολόγηση της προσωπικότητας. Υπηρέτησε ως McFarlin Professor και ως επικεφαλής του τμήματος Ψυχολογίας , “University of Tulsa” για 17 χρόνια. Πριν από αυτό ο Dr. Hogan ήταν καθηγητής ψυχολογίας και κοινωνικών σχέσεων στο “The Johns Hopkins University” .  Είναι μέλος σε επίπεδο fellow  της “ American Phychological Association “ και της  Society for Industrial/ Organizational Psychology.”Scott Gregory, Ph. D.
Partner, VP of Consulting Hogan Assessment Systems

Ο Scott είναι εταίρος, (partner) και αντιπρόεδρος, υπεύθυνος για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της Hogan. Προσφέρει εξειδίκευση σε επιλογή, ανάπτυξη και διαδοχή στελεχών, για τους εταιρικούς πελάτες της Hogan παγκοσμίως και υποστηρίζει την εργασία των διεθνών συνεργασιών της Hogan με τους διανομείς της.
Ο Scott ήταν ένας από τους πρώτους υπαλλήλους της Hogan Assessment Systems και ολοκλήρωσε το διδακτορικό του υπό την παρακολούθηση , του Bob και της Joyce Hogan, των ιδρυτών της εταιρείας. Η εργασία του στις θεμελιώδεις αξιολογήσεις της εταιρείας τον βοήθησε να αποκτήσει σημαντική εμπειρία σε πολλές διεθνείς συμβουλευτικές εταιρείες και μία δωδεκάχρονη θητεία ως αντιπρόεδρος σε θέματα διαχείρισης  ταλέντων και οργανωσιακής ανάπτυξης της Pentair, μία παγκόσμιας βιομηχανικής επιχείρησης με κεντρικά γραφεία στην Ιρλανδία , όπου ήταν υπεύθυνος για την επιλογή στελεχών , την ανάπτυξη  και τον σχεδιασμό διαδοχής των στελεχών, σε παγκόσμιο επίπεδο. Επέστρεψε στη Hogan το 2013 για να υποστηρίξει τους πελάτες της στην αξιοποίηση της επιστήμης της προσωπικότητας.

Η δουλειά του Scott περιλαμβάνει δημοσιεύσεις στο “Journal of Business and Psychology “ και τη συγγραφή σε συνεργασία με τον Bob Hogan ενός κεφαλαίου του βιβλίου “The Handbook of Personality Psychology”.  Μιλάει συχνά για θέματα προσωπικότητας στους χώρους εργασίας , έχει προσφέρει executive coaching σε Διευθύνοντες Συμβούλους  και σε γερουσιαστή των ΗΠΑ, έρευνα για θέματα επιλογής προσωπικού για τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και άλλες κυβερνητικές οργανώσεις , συμβουλευτική για θέματα οργάνωσης για τις μισές επιχειρήσεις της λίστας Fortune 100 και έχει δουλέψει εκτενώς  για θέματα αξιολόγησης προσωπικότητας στην Βόρεια και Νότια Αμερική, την Αυστραλία, την Ασία και την Ευρώπη.

Αναζήτηση
 
 
Προσωπικά Δεδομένα  |  Έντυπα  |  Χάρτης  |  Σύνδεσμοι
Σχεδιασμός & ανάπτυξη EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2018 ICAP GROUP. All rights reserved