Αρχική Σελίδα english|
Εταιρεία  |  Νέα - Δημοσιεύσεις  |  Γραφεία  |  Συνέδρια  |  Εκδηλώσεις  |  Newsletter  |  Καριέρα  |  Καταχωρηθείτε
 
Υπηρεσίες
Credit Risk Services
Marketing and Sales Solutions
Management Consulting
People and Employment Solutions
Contact Center
Receivables Management
12/6/2018
Αποτελέσματα 4ου Human Capital Summit by ICAP Group
Εκτύπωση    Αποστολή

Διεθνείς Αυθεντίες και Κορυφαίες εταιρείες της Αγοράς έδωσαν το παρόν στο
4ο Human Capital Summit και στην Εσπερίδα Ανωτάτων Στελεχών της ΙCAP People Solutions
με θέμα “Innovation culture powered by HR”.

Η ICAP People Solutions διεξήγαγε με μεγάλη επιτυχία το 4ο Human Capital Summit με θέμα “Innovation culture powered by HR” και την Εσπερίδα Ανωτάτων Στελεχών με θέμα “Innovation culture empowered by CEOs through courageous conversations & feedback” την προηγούμενη εβδομάδα στο Divani Caravel Hotel.

Γνωρίζοντας ότι η Καινοτομία και η Επιχειρηματικότητα είναι σημαντικά συστατικά της επιχειρηματικής εξέλιξης και αριστείας, το φετινό Συνέδριο Human Capital Summit είχε ως επίκεντρο τις πρωτοβουλίες Ανθρώπινου Δυναμικού των οργανισμών που ενισχύουν αυτήν την κουλτούρα.

Με κεντρικό ομιλητή τον Stephane Moriou, Ph. D, Πρόεδρο της εταιρείας “MoreHuman Partners”, με ηγετική θέση στην παροχή λύσεων που καλλιεργούν την Καινοτομία, οι δύο πρωτοβουλίες της ICAP κέντρισαν το ενδιαφέρον 200 και πλέον CEOs, Ανωτάτων στελεχών και Στελεχών Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ο Γιώργος  Χάρος, Εκτελεστικός Διευθυντής ICAP People Solutions δήλωσε: «Οι Διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού  θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη κουλτούρας καινοτομίας στις επιχειρήσεις τους τα επόμενα χρόνια. Ο ρόλος τους γίνεται όλο και πιο στρατηγικός γιατί μεταξύ άλλων θα πρέπει να εκπαιδεύσουν τους προϊσταμένους να λαμβάνουν και να επεξεργάζονται το feedback των ανθρώπων τους, να ενθαρρύνουν το προσωπικό να μη φοβάται να εκτεθεί, παρουσιάζοντας νέες ιδέες με πειθώ και τεχνοκρατισμό, να συμβάλουν στην δημιουργία role models, και να ξαναδούν τα metrics που χρησιμοποιούν ώστε να εξυπηρετούν την ανάπτυξη της κουλτούρας αυτής».  

Καινοτομία του Συνεδρίου για την ελληνική αγορά αποτέλεσε ο δημιουργικός συνδυασμός του Ομιλητή με την σοπράνο Caroline MacPhie. Η ανεπανάληπτη εμπειρία εκπαίδευσης που υπέβαλαν τους συμμετέχοντες, τους δίδαξε ότι με θέληση και σκληρή δουλειά απελευθερώνονται οι δυνατότητες κάθε εργαζομένου αναπτύσσοντας μια κουλτούρα καινοτομίας και δημιουργικότητας στους οργανισμούς.

Ο Stephane Moriou δήλωσε σχετικά: «Η Ελλάδα είναι φανταστική! Όταν βιώνεις τόση ενέργεια και δυναμική συμμετοχή σε ένα εργαστήριο, θέλεις να πεις σε όλους τους Ευρωπαίους επενδυτές: ελάτε εδώ να επενδύσετε! Το κοινό είχε απίστευτη δυναμική. Το κύριο μάθημα που έλαβαν είναι πολύ απλό: τολμήστε να παίρνετε ρίσκα! Στην εργασία, στο σπίτι, παντού…απλά τολμήστε! Όταν δουλεύεις ως ομάδα με έναν ηγέτη που εμπνέει, μπορείς να επιτυγχάνεις στόχους πολύ υψηλότερους από όσο αρχικά είχες πιστέψει. Οι συμμετέχοντες βίωσαν τι σημαίνει εντατική εργασία στην πράξη. Το γεγονός ότι αυτή η εμπειρία ήταν ευχάριστη τους βοήθησε να ξεπεράσουν κάθε  δυσκολία».

 

.Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της έρευνας 'Η Καινοτομία στις επιχειρήσεις'.

Δείτε εδώ το σχετικό δελτίο τύπου.

 

 

Αναζήτηση
 

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τριμηνιαία Newsletter της ICAP, όμιλος εταιρειών
Γραφείο Τύπου
Τηλ: 210 7200 495
Email: pr@icap.gr 
 
Subject Access Request (SAR)  |  Cookies Policy  |  Privacy Notice  |  Έντυπα  |  Χάρτης  |  Σύνδεσμοι
Σχεδιασμός & ανάπτυξη EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2019 ICAP. All rights reserved