Αρχική Σελίδα english|
Εταιρεία  |  Νέα - Δημοσιεύσεις  |  Γραφεία  |  Συνέδρια  |  Εκδηλώσεις  |  Newsletter  |  Καριέρα  |  Καταχωρηθείτε
 
Υπηρεσίες
Credit Risk Services
Marketing and Sales Solutions
Management Consulting
People and Employment Solutions
People Solutions
Training Solutions
Executive Search & Selection
Recruitment Solutions
Human Capital Consulting
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
People Solutions SAR
Employment Solutions
Διεθνείς Συνεργασίες
Πιστοποίηση κατά ISO
Contact Center
Receivables Management
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Εκτύπωση    Αποστολή
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
 ICAP PEOPLE SOLUTIONS Α.Ε.
Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου 2, Καλλιθέα, Αθήνα, Ελλάδα
 ΑΦΜ 800991837 (Αριθ. Μερίδας ΓΕΜΗ 146482401000)
Τελευταία τροποποίηση στις 15.07.2018
1. Πεδίο Εφαρμογής
Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, αποτυπώνει το πλαίσιο, εντός του οποίου η ICAP People Solutions Α.Ε. (στο εξής «η ICAP People Solutions») συλλέγει, χρησιμοποιεί, επεξεργάζεται, αποθηκεύει, διαχειρίζεται και προστατεύει τα δεδομένα, που παρέχονται μέσω βιογραφικών σημειωμάτων, στοιχεία, που σχετίζονται με δεξιότητες,  ικανότητες και τις ψυχομετρικές ιδιότητες των υποκειμένων, καθώς και με τα δεδομένα συμπεριφοράς και αναγκών ανάπτυξης των υποκειμένων (εφεξής «Προσωπικά δεδομένα»), έτσι ώστε όλες οι ανωτέρω ενέργειες να διεξάγονται σύμφωνα με τα πρότυπα προστασίας δεδομένων της εταιρείας και να επιτυγχάνεται συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων.

Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει για όλες τις πληροφορίες (i) που σχετίζονται με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού (εφεξής «Υπηρεσίες»), που παρέχονται από την ICAP People Solutions (που περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται στην παροχή προγραμμάτων κατάρτισης, υπηρεσιών εξεύρεσης και επιλογής Στελεχών καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού) (ii) που αφορούν χαρακτηριστικά στοιχεία υποκειμένων, τα οποία συλλέγονται μέσω της αξιολόγησής τους εκ τρίτων, από εταιρείες επιλογής στελεχών,  όπως και μέσα από πλατφόρμες αξιολόγησης και χρήση ψυχομετρικών εργαλείων, iii) που αφορούν στοιχεία πελατών, τα οποία περιήλθαν εις γνώση της ICAP People Solutions, μέσω της παροχής των υπηρεσιών της σ’ αυτούς. Η ICAP People Solutions δεσμεύεται για την προστασία των ιδιωτικών δεδομένων των πελατών, ιδιωτών και άλλων υποκείμενων και συμμορφώνεται με το ισχύον σήμερα νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Η πολιτική μας αυτή δεν ισχύει για τις πληροφορίες, που συλλέγονται μέσω οποιασδήποτε άλλης ιστοσελίδας, πλατφόρμας, υπηρεσιών, προϊόντων, ή για τις πρακτικές των εταιρειών, που δεν ελέγχουμε. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων, που εκτίθενται σε ιστοσελίδες άλλων εταιρειών ή που αφορούν υπηρεσίες, προϊόντα ή/και πλατφόρμες άλλων εταιρειών.

2. Κατηγορίες και είδη δεδομένων, που συλλέγουμε
Δεδομένα, που συλλέγουμε: 
A. Δεδομένα από βιογραφικά σημειώματα:
Όνομα/Επώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας (συμπεριλαμβανομένων διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμού κινητού τηλεφώνου), ακαδημαϊκά προσόντα, εργασιακή εμπειρία, χόμπυ, ενδιαφέροντα, συστάσεις.
B.Δεδομένα, που αφορούν σε στοιχεία προσωπικότητας: Όνομα/Επώνυμο , ΑΦΜ, ημερομηνία γέννησης, δεξιότητες, ικανότητες και ψυχομετρικές ιδιότητες (σκιαγράφηση προφίλ).
Γ. Δεδομένα, που αφορούν σε στοιχεία συμπεριφοράς: Όνομα/Επώνυμο συνδεδεμένο με αποτελέσματα, που προέκυψαν από προγράμματα κατάρτισης, που παρακολούθησε το υποκείμενο, με εξατομικευμένες ανάγκες ανάπτυξης καθώς και με συμπεριφορικές δεξιότητες και ιδιότητες του υποκειμένου (σκιαγράφηση προφίλ).

Δήλωση Σχετικά με την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα από την ICAP People Solutions (με την ιδιότητά της ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας και Επεξεργαστής Δεδομένων- σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ 679/2016)

Γιατί επεξεργαζόμαστε Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα;
Η ICAP People Solutions προσφέρει υπηρεσίες, που αφορούν σε προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης,  εξεύρεση και επιλογή στελεχών καθώς και σε ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, για την παροχή των οποίων χρησιμοποιεί στοιχεία βιογραφικών σημειωμάτων, προσωπικότητας και συμπεριφοράς των υποκειμένων με βάση τον επιδιωκόμενο σκοπό, όπως περιγράφεται στην παράγραφο 6 του παρόντος. Το περιεχόμενό τους ποικίλλει ανάλογα με το είδος και το σκοπό της παρεχόμενης υπηρεσίας από την ICAP People Solutions. Η νόμιμη βάση της επεξεργασίας δεδομένων, είναι το θεμιτό συμφέρον της ICAP People Solutions, για την παροχή των υπηρεσιών αυτών και σε ορισμένες περιπτώσεις η συγκατάθεση των υποκειμένων των δεδομένων.

Επιπλέον, η ICAP People Solutions μπορεί να συλλέγει προσωπικά δεδομένα των υποψήφιων εργαζομένων με τη συγκατάθεσή τους με σκοπό την παροχή ευκαιριών απασχόλησης και συναφών προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης.

Επιπλέον, η ICAP People Solutions συλλέγει δεδομένα από βιογραφικά σημειώματα, αποτελέσματα χρήσης ψυχομετρικών εργαλείων και αξιολόγησης προσωπικότητας και ικανοτήτων εργαζομένων μέσα από πηγές τρίτων (πλατφόρμες αξιολόγησης δεξιοτήτων, ψυχομετρικών εργαλείων και υπηρεσιών εξεύρεσης και επιλογής στελεχών ή άλλων πηγών), με βάση το έννομο συμφέρον της. Πιο συγκεκριμένα:

(i) Η ICAP PEOPLE SOLUTIONS συνεργάζεται με το CareerBuilder και χρησιμοποιεί το www.icapcareer.com, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα δικτύωσης υποψηφίων, από την οποία λαμβάνει και διαχειρίζεται δεδομένα επαγγελματικού χαρακτήρα καθώς και δεδομένα, που παρέχονται στα βιογραφικά των υποκειμένων.
Για την παροχή περισσότερων πληροφοριών αναφορικά με το CareerBuilder παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο: https://hiring.careerbuilder.com/company/privacy-policy

(ii) Η ICAP PEOPLE SOLUTIONS συνεργάζεται με το INAC, ένα διεθνές δίκτυο εταιρειών εύρεσης και επιλογής στελεχών, από το οποίο λαμβάνουμε και διαχειριζόμαστε δεδομένα επαγγελματικού χαρακτήρα καθώς και δεδομένα, που παρέχονται στα βιογραφικά των υποκειμένων.

(iii) Η ICAP PEOPLE SOLUTIONS χρησιμοποιεί την on-line ατομική/εταιρική πλατφόρμα αξιολόγησης Cut-e (https://www.cut-e.com/assessment-solutions/) από την οποία λαμβάνουμε και διαχειριζόμαστε ατομικά ή εταιρικά τεστ δεξιοτήτων εργαζομένων.
Για περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα Cut-e παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο: https://www.cut-e.com/privacy/

(iv) Όταν ενεργεί ως επεξεργαστής δεδομένων για λογαριασμό των πελατών της σύμφωνα με τις γραπτές οδηγίες τους, η ICAP People Solutions χρησιμοποιεί την online πλατφόρμα αξιολόγησης προσωπικότητας Hogan (https://www.hoganassessments.com/about/) από την οποία λαμβάνει δεδομένα, που σχετίζονται με ατομικές δεξιότητες, ικανότητες και ψυχομετρικές ιδιότητες
Για περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα Hogan παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο: https://www.hoganassessments.com/privacy-policy/

(v) H ICAP PEOPLE SOLUTIONS χρησιμοποιεί την online πλατφόρμα εκπαίδευσης και κατάρτισης “MyHuthwaite” (https://myhuthwaite.com) για την παροχή e-learning υπηρεσιών.
Για περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα “MyHuthwaite” παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο https://huthwaiteinternational.com/privacy-policy/

Οι πληροφορίες συλλέγονται αυτόματα όταν επισκέπτεστε ή αλληλεπιδράτε με τις ιστοσελίδες:
Αναφορικά με τα δεδομένα, που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας https://www.icap.gr/ μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με την αντίστοιχη δήλωση απορρήτου στο [https://www.icap.gr/Default.aspx?id=10821&nt=18&lang=1].

3. Σημεία Συλλογής Δεδομένων
 
● Πλατφόρμες, που χρησιμοποιούνται για την παροχή υπηρεσιών στελέχωσης θέσεων (INAC, ICAP Career) - A 
● Πλατφόρμες, που χρησιμοποιούνται για αξιολόγηση στοιχείων προσωπικότητας (Cut-e, Hogan) – B
● Πλατφόρμες, που χρησιμοποιούνται για την παροχή e-learning υπηρεσιών (Huthwaite)
● Πληροφορίες, που παρέχονται από υποκείμενα μέσα από on-line φόρμες ή e-mails) - A, Γ
● Πληροφορίες, που παρέχονται από εταιρικούς πελάτες, στα πλαίσια συνεργασίας μαζί τους - Γ

4. Μεταφορά Δεδομένων σε Τρίτους
Η ΙCAP People Solutions δεν μοιράζεται ή αποκαλύπτει τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εκτός από τους σκοπούς, που καθορίζονται στην παρούσα δήλωση ή όπου υπάρχει νομική υποχρέωση. Η ICAP People Solutions διατηρεί το δικαίωμα να αποκαλύψει τα προσωπικά σας δεδομένα σε οποιοδήποτε μέλος της θυγατρικής / θυγατρικών της εταιρειών (μητρικής εταιρείας και των θυγατρικών της) ή άλλα τρίτα μέρη, στο βαθμό, που είναι ευλόγως απαραίτητος για τους σκοπούς, που καθορίζονται στην παρούσα ανακοίνωση και ειδικότερα:

● Ορισμένα στοιχεία (από βιογραφικά σημειώματα και επαγγελματικά δεδομένα, από τεστ ικανοτήτων ή/και προσωπικότητας) θα μεταφέρονται σε πελάτες, με τους οποίους έχουμε συνάψει συμβάσεις, με σκοπό την εκπλήρωση των υποχρεώσεων της εταιρείας μας (παροχή υπηρεσιών HR) σε ένα σωστό και εντός των συμβατικών όρων, που έχουμε συνυπογράψει, πλαίσιο. 
● Δεδομένα σκιαγράφησης προφίλ, που σχετίζονται με την συμπεριφορά και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των υποκειμένων, μπορεί να μεταφερθούν άμεσα στα άτομα, τα οποία ζητούν την παροχή της υπηρεσίας self-training ή σε εταιρείες-πελάτες, που ζητούν αντίστοιχα προγράμματα κατάρτισης για τους υπαλλήλους τους.
● Δεδομένα σκιαγράφησης προφίλ, που σχετίζονται με τις δεξιότητες, τις ικανότητες και τις ψυχομετρικές ιδιότητες υποκειμένων, μπορεί να αποκαλυφθούν σε άτομα ή σε πελάτες, με τους οποίους έχουμε συνάψει συμβάσεις.
● Τα δεδομένα σας μπορεί να αποκαλυφθούν σε παρόχους υπηρεσιών cloud, με σκοπό την αποθήκευση και την προστασία των δεδομένων με την εφαρμογή των κατάλληλων τεχνικών μέτρων και μέτρων ασφαλείας.
● Τα δεδομένα σας μπορεί να μεταδοθούν, να γίνουν προσβάσιμα και να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από τις θυγατρικές εταιρείες του ομίλου μας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες εφαρμόζουν τα κατάλληλα τεχνικά, φυσικά και διοικητικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων από απώλεια, κακή χρήση, βλάβη, αλλοίωση, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και αποκάλυψη, όπως προβλέπεται από το άρθρο 32 Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την προστασία Προσωπικών Δεδομένων 679/2016
● Ορισμένα στοιχεία (βιογραφικά σημειώματα και επαγγελματικά δεδομένα) μεταφέρονται και αποθηκεύονται σε βάσεις δεδομένων τρίτων, δηλαδή σε πλατφόρμες που χρησιμοποιούμε, όπως το CareerBuilder. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CareerBuilder διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου τους εδώ: http://www.careerbuilder.com/ie/jobseeker/info/privacy.aspx
● Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς δεδομένων, λαμβάνουμε πάντα όλα τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να διασφαλιστεί, ότι τα δεδομένα που διαβιβάζονται, είναι το ελάχιστα που απαιτούνται για τον επιδιωκόμενο σκοπό επεξεργασίας και ότι πάντα θα πληρούνται οι προϋποθέσεις για τη νόμιμη επεξεργασία τους. Επιπλέον, όλοι οι επεξεργαστές δεδομένων, που ενεργούν για λογαριασμό μας, επεξεργάζονται μόνο τα δεδομένα σας σύμφωνα με τις οδηγίες μας και συμμορφώνονται πλήρως με την παρούσα πολιτική απορρήτου μας.
● Οι διακομιστές της ICAP PEOPLE SOLUTIONS φιλοξενούνται στο κέντρο δεδομένων της IBM (hosting πάροχος) που βρίσκεται στην Αθήνα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων της IBM στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://www.ibm.com/privacy/details/us/en/#section_2

5. Περίοδος Διατήρησης Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Η ICAP PEOPLE SOLUTIONS διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο εφαρμόζοντας αυστηρές πολιτικές επανεξέτασης και τη διατήρησης σε ισχύ, ώστε να ανταποκριθεί σε αυτές τις υποχρεώσεις. Η περίοδος διατήρησης των δεδομένων εξαρτάται από τη νόμιμη βάση της επεξεργασίας, όπως εκτίθενται λεπτομερώς παρακάτω:
● Σε περίπτωση που η νόμιμη βάση για την επεξεργασία είναι η άσκηση του εννόμου συμφέροντος, η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα γίνεται για όσο χρονικό διάστημα κρίνεται αναγκαίο για την επίτευξη του επιδιωκόμενου νόμιμου σκοπού της ICAP People Solutions, όπως αυτός περιγράφεται στην παράγραφο 6, και μέχρις ότου λήξει η προθεσμία παραγραφής όλων των σχετικών αξιώσεων.
● Σε περίπτωση που τα προσωπικά δεδομένα των επιμέρους εργαζομένων έχουν παρασχεθεί με τη δική τους συγκατάθεση και στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας, θα διατηρούμε τα στοιχεία αυτά, έως ότου ανακληθεί η συγκατάθεση, που χορηγήθηκε από το υποκείμενο των δεδομένων. Σε περίπτωση που η συγκατάθεση έχει ανακληθεί για οποιοδήποτε βάσιμο λόγο, θα τα διατηρούμε για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται μέχρι να λήξει η προθεσμία παραγραφής όλων των σχετικών αξιώσεων.
● Σε περίπτωση που η νόμιμη βάση για την επεξεργασία είναι η εκτέλεση της σύμβασης, θα διατηρούμε τα στοιχεία σας για όσο χρονικό διάστημα θα είναι σε ισχύ η συμβατική σχέση με την ICAP People Solutions σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή ή θα τα διατηρήσουμε για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται μέχρι να λήξει ο χρόνος παραγραφής οποιασδήποτε σχετικής αξίωσης.

6. Έννομο Συμφέρον – Επιδιωκόμενος Σκοπός -  Νόμιμη Βάση Επεξεργασίας Δεδομένων
Η επεξεργασία των δεδομένων είναι αναγκαία για την επίτευξη του εννόμου συμφέροντος, που επιδιώκει η ICAP PEOPLE SOLUTIONS.  Νόμιμος σκοπός της  ICAP PEOPLE SOLUTIONS είναι η παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης, εξεύρεσης και στελέχωσης θέσεων καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.
Στο πλαίσιο αυτό, η ICAP PEOPLE SOLUTIONS συλλέγει, διαχειρίζεται και παρέχει δεδομένα που περιλαμβάνονται σε βιογραφικά σημειώματα και σχετίζονται με τις δεξιότητες, τις ικανότητες και τις ψυχομετρικές ιδιότητες των υποκειμένων, καθώς και στοιχεία σχετικά με την συμπεριφορά και τις ανάγκες  ανάπτυξης των υποκειμένων,  για την εκτέλεση των συμβάσεων με εταιρικούς ή μεμονωμένους πελάτες. Η ICAP PEOPLE SOLUTIONS επεξεργάζεται και αποθηκεύει τα εν λόγω δεδομένα εντός της ΕΕ. 

7. Δικαιώματα των Υποκειμένων
Μπορείτε να ασκήσετε, ανάλογα με την περίπτωση, τα δικαιώματα που απορρέουν από την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία και τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679), τα οποία έχουν ως εξής: α. το δικαίωμα ενημέρωσης (άρθρο 13), β. το δικαίωμα πρόσβασης (άρθρο 15), γ. το δικαίωμα διόρθωσης (άρθρο 16), δ. το δικαίωμα διαγραφής  (άρθρο 17), ε. το δικαίωμα για περιορισμό της επεξεργασίας (άρθρο 18 ), στ. το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων (για να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε δομημένη και ευρέως χρησιμοποιούμενη μορφή -. άρθρο 20, εφαρμόσιμο ανάλογα με την περίπτωση) και ζ. το δικαίωμα αντίρρησης (άρθρο 21), το οποίο εφαρμόζεται σε ορισμένες δραστηριότητες επεξεργασίας δεδομένων.

Τα δικαιώματα αυτά ασκούνται δωρεάν για εσάς με την αποστολή σχετικής επιστολής στον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων (DPO) της ICAP People Solutions: 2, Ελευθερίου Βενιζέλου, Καλλιθέα ή μέσω e-mail στο ps-privacy@icap.gr. Σε περίπτωση, ωστόσο, που τα προαναφερθέντα δικαιώματα ασκούνται καταχρηστικά και χωρίς εύλογη αιτία, προκαλώντας μας έτσι διοικητικό φόρτο, μπορεί να χρεωθείτε με το κόστος, που σχετίζεται με την άσκηση του σχετικού δικαιώματος.

Σε περίπτωση που ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας, θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, που διατίθενται για την ικανοποίηση του αιτήματός σας μέσα σε τριάντα (30) μέρες από την παραλαβή του σχετικού αιτήματος. Μπορεί να σας ενημερώσουμε, είτε για την αποδοχή του αιτήματός σας ή για οποιουσδήποτε αντικειμενικούς λόγους, που τυχόν εμποδίζουν την επεξεργασία του αιτήματός σας.

Παρά τα ανωτέρω, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, αποσύροντας τη συγκατάθεσή σας (άρθρο 7, παρ. 3 του Κανονισμού 679/2016) με την αποστολή επιστολής στον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων (DPO) της ICAP People Solutions: 2, Ελευθερίου Βενιζέλου, Καλλιθέα, ή μέσω e-mail στο ps-privacy@icap.gr, το δικαίωμα αυτό ισχύει μόνο σε περιπτώσεις, όπου η νόμιμη βάση για την επεξεργασία των δεδομένων, είναι η συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων.

8. Επεξεργασία Δεδομένων από την ICAP PEOPLE SOLUTIONS
Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι πελάτες μας, μας παρέχουν τα στοιχεία των υπαλλήλων τους (δεδομένα, που σχετίζονται με τις ανάγκες ανάπτυξης και τις δεξιότητες των εργαζομένων) με σκοπό την παροχή σε αυτούς προγραμμάτων κατάρτισης, τα οποία θα είναι προσαρμοσμένα στις εκάστοτε ανάγκες των υπαλλήλων τους. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η ICAP People Solutions λειτουργεί ως «Επεξεργαστής Δεδομένων» των προσωπικών δεδομένων, τα οποία περιλαμβάνονται στα εν λόγω στοιχεία του προγράμματος κατάρτισης. Κατά συνέπεια, στις περιπτώσεις αυτές εφαρμόζονται διαφορετικές προϋποθέσεις  του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 679/2016, στο πλαίσιο των οποίων συμμορφώνεται η ICAP PEOPLE SOLUTIONS.

Επιπλέον, κατά τη διαδικασία επεξεργασίας των δεδομένων, η ICAP PEOPLE SOLUTIONS εφαρμόζει τα κατάλληλα τεχνικά, φυσικά και διοικητικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων από απώλεια, κακή χρήση, βλάβη ή τροποποίηση, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και αποκάλυψη, σύμφωνα με το άρθρο 32 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών 679/2016, προκειμένου να εξασφαλιστεί το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας έναντι των κινδύνων αυτών. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων και ανάλογα με την περίπτωση: α) την εφαρμογή των πρωτοκόλλων κρυπτογράφησης β) τη δυνατότητα εξασφάλισης απορρήτου (άρθρο 90 ΓΚΠΔ 679/2016), την ακεραιότητα, διαθεσιμότητα, και την αντοχή των συστημάτων και των υπηρεσιών επεξεργασίας σε συνεχή βάση, γ) τη δυνατότητα αποκατάστασης της διαθεσιμότητας και της πρόσβασης σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε εύθετο χρόνο στην περίπτωση φυσικών ή τεχνικών συμβάντων και βλαβών, δ) μία διαδικασία για τον τακτικό έλεγχο και την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για τη διασφάλιση της ασφάλειας της επεξεργασίας. Επιπλέον, η ICAP People Solutions λαμβάνει μέτρα, ώστε να εξασφαλίζεται, ότι κάθε φυσικό πρόσωπο, που ενεργεί υπό την εποπτεία του υπεύθυνου της επεξεργασίας ή του εκτελούντος την επεξεργασία, και έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα, δεν θα επεξεργάζεται τα εν λόγω δεδομένα παρά μόνον κατόπιν οδηγιών του υπεύθυνου της επεξεργασίας των δεδομένων και βάσει ορίων πρόσβασης στα προσωπικά σας στοιχεία, τα οποία τίθενται σε εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους.

Τα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας, που εφαρμόζονται από την ICAP PEOPLE SOLUTIONS έχουν ως εξής:

● Η ICAP People Solutions διατηρεί μια εξειδικευμένη ΙΤ ομάδα ασφαλείας, που σχεδιάζει, υλοποιεί και παρέχει την εποπτεία των προγραμμάτων ασφάλειας των πληροφοριών μας.
● Η εταιρεία ελέγχει την ασφάλεια και την λειτουργικότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της πριν από την εισαγωγή τους στο Διαδίκτυο, για τυχόν τρωτά σημεία.
● Η εταιρεία πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους της υποδομής για τον εντοπισμό των αδυναμιών, τρωτών σημείων των συστημάτων κ.α.
● Η εταιρεία χρησιμοποιεί τα πρωτόκολλα https για την ασφαλή και κρυπτογραφημένη επικοινωνία του πελάτη με την ICAP People Solutions.
● Η εταιρεία χρησιμοποιεί το τυπικό πρωτόκολλο Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) και στις αντίστοιχες υπηρεσίες καταλόγου και χρησιμοποιεί κρυπτογραφημένους κωδικούς πρόσβασης.
● Η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Secure Sockets Layer (SSL) για να δημιουργήσει μια κρυπτογραφημένη σύνδεση μεταξύ του web server και του προγράμματος περιήγησης του Πελάτη/Χρήστη.
● Η ICAP PEOPLE SOLUTIONS έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 και ISO 27001.

9. Profiling
Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες, που αποκτούμε από πηγές τρίτων όπως: α) στοιχεία σκιαγράφησης προφίλ, που σχετίζονται με αποτελέσματα αξιολόγησης δεξιοτήτων και τεστ προσωπικότητας των υποκειμένων, β) αναφορές και αποτελέσματα αξιολόγησης δεξιοτήτων εργαζομένων, ώστε να επεξεργαστούμε, αξιολογήσουμε και να κατηγοριοποιήσουμε δεδομένα, βάσει απαιτήσεων των πελατών μας.

Μπορεί επίσης να πραγματοποιήσουμε εξατομικευμένη αξιολόγηση δεξιοτήτων, αξιολόγηση στελεχών, τεστ προσωπικότητας, 360 feedback, τεστ ικανοτήτων σε περίπτωση, που το αιτηθούν οι πελάτες μας.

Συνιστούμε στους πελάτες μας να επανεξετάζουν και να ερμηνεύουν τις εκθέσεις αξιολόγησης  με βάση τις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεών τους. Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τις εκθέσεις αξιολόγησής μας αυτοτελώς ή σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες, που έχουν στη διάθεσή τους. Εμείς δεν διατηρούμε μαύρες λίστες οποιουδήποτε είδους και δεν ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να απορρίψουν ή να εγκρίνουν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες υπαλλήλους ή άλλα πρόσωπα με βάση αυτές τις εκθέσεις.

10. Υποβολή αιτημάτων
● Για οποιοδήποτε ζήτημα, που αφορά την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην διεύθυνση ps-privacy@icap.gr
● Επίσης, έχετε πάντα την δυνατότητα να επικοινωνείτε με την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων, η οποία αποδέχεται την υποβολή αιτημάτων και προσφυγών εγγράφως στο Γραφείο Πρωτοκόλλου στην διεύθυνση 1-3, οδός Κηφισίας, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (contact@dpa.gr), σύμφωνα με τις οδηγίες, που παρέχονται στην ιστοσελίδα τους.
● Αν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε ενημερώσεις από την ICAP PEOPLE SOLUTIONS, παρακαλούμε να μας αποστείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση ps-privacy@icap.gr ή να ακολουθήσετε τις οδηγίες διαγραφής, που εμπεριέχονται σε κάθε σχετικό email ή σε επικοινωνία μαζί μας.

11. Τροποποιήσεις
Η πολιτική μας αυτή μπορεί να τροποποιηθεί, σε περίπτωση αλλαγής της κείμενης νομοθεσίας ή σε περίπτωση τροποποίησης της επιχειρησιακής δομής της ICAP PEOPLE SOLUTIONS. Συνεπώς, προτρέπουμε τους πελάτες μας να επισκέπτονται περιοδικά την ιστοσελίδα μας, ώστε να ενημερώνονται σχετικά με ενδεχόμενες τροποποιήσεις της πολιτικής απορρήτου μας. Σε κάθε περίπτωση οι πελάτες μας, μπορούν να ενημερώνονται μέσω e-mail ή σχετικής ανάρτησης στην ιστοσελίδα μας αναφορικά με πρόσφατες τροποποιήσεις της πολικής μας αυτής.
 
 

 
Αναζήτηση
 
Η ICAP, είναι η μοναδική Ελληνική Εταιρεία που αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων (ΕΟΠΑ).
Customer Care
Τηλ: 210 7200 050
Email: customercare@icap.gr
 
 
Subject Access Request (SAR)  |  Cookies Policy  |  Privacy Notice  |  Έντυπα  |  Χάρτης  |  Σύνδεσμοι
Σχεδιασμός & ανάπτυξη EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2019 ICAP. All rights reserved