Αρχική Σελίδα english|
Εταιρεία  |  Νέα - Δημοσιεύσεις  |  Γραφεία  |  Συνέδρια  |  Εκδηλώσεις  |  Newsletter  |  Καριέρα  |  Καταχωρηθείτε
 
Υπηρεσίες
Credit Risk Services
Marketing and Sales Solutions
Marketing Intelligence online Tools
Findbiz
Hoovers
Kompass
D&B DUNS Registered Solutions
Marketing Data
Digital Solutions
Επιχειρηματικές Εκδόσεις
Management Consulting
People and Employment Solutions
Contact Center
Servicing & Receivables Management
Findbiz
Εκτύπωση    Αποστολή

Αποκτήστε πρόσβαση στο findbiz

Το findbiz, είναι ένα online εργαλείο Sales & Marketing που παρέχει την απαραίτητη πληροφόρηση και σύγχρονες λειτουργικότητες, για αποτελεσματικότερες πωλήσεις καθώς και σχεδιασμό αποδοτικών ενεργειών marketing.

Μέσω του findbiz, αποκτάτε πρόσβαση στη μεγαλύτερη βάση επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια με στοιχεία για περισσότερες από 1.000.000 επιχειρήσεις, οικονομικές πληροφορίες 3-ετίας και σημαντική κλαδική πληροφόρηση.

Η νέα, μοναδική στην Ελλάδα λειτουργικότητα «Lead score» σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε εσείς τις παραμέτρους και τις βαρύτητες που επιθυμείτε, σχηματίζοντας το ιδανικό προφίλ των δυνητικών πελατών σας.
Κάθε μέρα το findbiz αξιολογεί όλες τις εταιρείες της βάσης σύμφωνα με τον προσωπικό σας αλγόριθμο Lead Score.

Η αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας δίνει τη δυνατότητα σε χρήση πολλαπλών κριτηρίων και επιλογών που μετασχηματίζουν την πληροφορία σε ‘’έξυπνες’’ λίστες με δυνατότητα δυναμικής ενημέρωσής τους.

Είτε αναζητάτε νέες ευκαιρίες, είτε διαχειρίζεστε υφιστάμενους λογαριασμούς, είτε αξιολογείτε νέες αγορές, το findbiz σας παρέχει εταιρική και κλαδική πληροφόρηση για την κάλυψη των αναγκών σας, με σημαντικότερη τον εντοπισμό πραγματικών ευκαιριών πώλησης.
Όλες οι σημαντικές για εσάς πληροφορίες είναι διαθέσιμες μέσω κατάλληλα προσαρμοσμένων οθονών για κάθε συσκευή (PC, tablet, κινητό).


Διαφημιστείτε στη μεγαλύτερη ηλεκτρονική B2B αγορά

Το findbiz αποτελεί την ιδανική Β2Β πλατφόρμα για προμηθευτές που στοχεύουν να βρουν B2B πελάτες. Είναι το πιο αναγνωρισμένο επιχειρηματικό εργαλείο στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, παρέχοντας διαφορετικές δυνατότητες προβολής προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Δημιουργήστε ένα πλήρες εταιρικό προφίλ και εξασφαλίστε ότι το κοινό που σας επισκέπτεται βλέπει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για την εταιρεία και τα προϊόντα/υπηρεσίες σας.

Ενισχύστε την παρουσία σας μέσω προβολής διαφημιστικών banner στο findbiz, με δυνατότητα στοχευμένης εμφάνισης σε οθόνες όπου οι πελάτες ενδιαφέρονται να βρουν εταιρείες σαν τη δική σας.

Πακέτα Προβολής
Enriched Profile – Εμπλουτίστε το προφίλ της εταιρείας σας με πληροφορίες και εταιρικό και προϊοντικό υλικό
Home page promoted companies – Προβολή της εταιρείας σας στην πρώτη σελίδα
Side banner – Στοχευμένη εμφάνιση banner στις σημαντικότερες σελίδες
Top banner - Στοχευμένη εμφάνιση banner στις σημαντικότερες σελίδες
Top banner – Homepage
Logo / mini logo – Το λογότυπο της εταιρείας σας θα συνοδεύει την εταιρεία σας όπου αυτή εμφανίζεται (αποτελέσματα αναζήτησης, λίστες, προφίλ εταιρείας κ.α.)
Top-3 (NACE) – Εμφάνιση της εταιρείας σας στα κορυφαία 3 αποτελέσματα αναζήτησης που αφορούν σε δραστηριότητες που εσείς επιλέγετε.


 

Αναζήτηση
 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνίστε με το
Customer Care
Τηλ: 210 7200 050
e-mail: customercare@icap.gr

 
Subject Access Request (SAR)  |  Cookies Policy  |  Privacy Notice  |  Έντυπα  |  Χάρτης  |  Σύνδεσμοι
Σχεδιασμός & ανάπτυξη EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2020 ICAP. All rights reserved