Αρχική Σελίδα english|
Εταιρεία  |  Νέα - Δημοσιεύσεις  |  Γραφεία  |  Συνέδρια  |  Εκδηλώσεις  |  Newsletter  |  Καριέρα  |  Καταχωρηθείτε
 
Υπηρεσίες
Credit Risk Services
Marketing and Sales Solutions
Management Consulting
People and Employment Solutions
Contact Center
Servicing & Receivables Management
Επιχειρηματικές Μονάδες
Εκτύπωση    Αποστολή

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
Η ICAP, ηγέτης της επιχειρηματικής πληροφόρησης στα Βαλκάνια, παρέχει υπηρεσίες που προσδίδουν αξία στους πελάτες της και απαντά σε προκλήσεις που αφορούν στην συνολική εικόνα των πελατών και στην ανάπτυξη  μιας εταιρείας. Διαθέτοντας την μεγαλύτερη βάση επιχειρηματικών δεδομένων και αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της, τους εξειδικευμένους αναλυτές και τις νέες τεχνολογίες, έχει αναπτύξει σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις Credit risk, Rating,Compliance και Marketing&Sales, ενώ μέσω των λύσεων της DUN & BRADSTREET παρέχει πληροφορίες για 300 εκατομμύρια  επιχειρήσεις σε περισσότερες από 190 χώρες. Η ICAP, έχει αναγνωριστεί επίσημα από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Οι Επιχειρηματικοί Σύμβουλοι της ICAP Management Consultants, αξιοποιώντας τις πηγές πληροφόρησης που διαθέτει η Εταιρεία, τη γνώση και την εμπειρία για τις τάσεις που επικρατούν στις διεθνείς αγορές, χρησιμοποιούν δοκιμασμένες μεθοδολογίες και εργαλεία για να προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας. Οι υπηρεσίες αυτές καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων, από Στρατηγικό και Επιχειρησιακό σχεδιασμό, Μάρκετιγκ και Πληροφορική μέχρι Συμβουλευτική Ανθρώπινου Δυναμικού και Επιλογή Στελεχών.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ
Πλέον των 50 ετών, η ICAP διαθέτει στην Ελληνική αγορά τους Επιχειρηματικούς Οδηγούς της, που έχουν ταυτιστεί με την έγκυρη επιχειρηματική πληροφόρηση. Οι οδηγοί αυτοί, αποτελούν καθημερινό εργαλείο αναφοράς των επιχειρηματιών και των στελεχών στην αναζήτηση δυνητικών πελατολογίων και προμηθευτών, αλλά και στην προώθηση και προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών τους.

ICAP CONTACT CENTER
H ICAP Contact Center παρέχει προηγμένες υπηρεσίες υποδοχής κλήσεων για εξυπηρέτηση πελατών και παραγγελιοληψία, καθώς και υπηρεσίες εξερχόμενων κλήσεων για την προώθηση προϊόντων και καθορισμό ραντεβού. Οι 650 θέσεις εργασίας που διαθέτει της δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει ή να δεχτεί άνω των 300.000 κλήσεων ημερησίως.

ICAP PEOPLE SOLUTIONS
Η ICAP People Solutions, σε συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς, προσφέρει ένα μεγάλο εύρος Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού (A.Δ.) σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο, οι οποίες κατηγοριοποιούνται σε 3 διακριτές ομάδες:
-Επαγγελματική εκπαίδευση, με εξειδίκευση σε προγράμματα Πωλήσεων, Εξυπηρέτησης Πελατών, Διαπραγματεύσεων, Πιστωτικού Κινδύνου, καθώς και Πιστοποίησης επαγγελματιών A.Δ.
-Εξεύρεση, Αξιολόγηση και Επιλογή Μεσαίων και Ανώτερων  Στελεχών καθώς και πρώτης βαθμίδας για όλα τα τμήματα της εταιρείας.
-Συμβουλευτικές υπηρεσίες  Ανθρώπινου Δυναμικού, Κέντρα Αξιολόγησης , Επανατοποθέτηση προσωπικού, Συστήματα Απόδοσης και Ανάπτυξης, Διαμόρφωση Εταιρικής Φιλοσοφίας, Αξιών και Συμπεριφορών.

ICAP EMPLOYMENT SOLUTIONS
Η ICAP Employment Solutions ξεχωρίζει για την συνέπεια της στο να προσφέρει υπηρεσίες οι οποίες προσθέτουν πραγματική αξία στους πελάτες. Με περισσότερους από 2.800 εργαζόμενους οι οποίοι απασχολούνται σε εγκαταστάσεις πελατών της, η ICAP Employment Solutions  προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εύρεσης & διάθεσης προσωπικού για πλήρη ή μερική απασχόληση, καλύπτοντας μόνιμες ή προσωρινές ανάγκες. Επίσης αναλαμβάνει πλήρως τον υπολογισμό και την υλοποίηση της διαδικασίας μισθοδοσίας, προσφέροντας εφαρμογή των κανόνων εργατικού δικαίου, καθώς και την διεκπεραίωση υποστηρικτικών και αυτοτελών διαδικασιών της επιχείρησής σας, οι οποίες δεν εμπίπτουν στην κύρια δραστηριότητα της.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ
Η ICAP μέσω της θυγατρικής της εταιρείας ΚΥΚΛΟΣ Α.Ε., δραστηριοποιείται στην διαχείριση καθυστερημένων οφειλών που προέρχονται από καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέματα εισπρακτικών μεθόδων και ενεργειών, η οποία της επιτρέπει να κατηγοριοποιεί τους παράγοντες και τις συνθήκες που αποτελούν δείκτες για το τρόπο χειρισμού της κάθε υπόθεσης ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο εισπρακτικό αποτέλεσμα. Αυτή η μεθοδολογία, που υποστηρίζεται από τα πλέον εξελιγμένα συστήματα πληροφορικής, έχει καθιερώσει την ΚΥΚΛΟΣ Α.Ε. στην πρώτη θέση σε σχέση με τον ανταγωνισμό σε ποσοστά επιτυχών εισπράξεων.

Αναζήτηση
 
Η ICAP, είναι η μοναδική Ελληνική Εταιρεία που αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων (ΕΟΠΑ).
Customer Care
Τηλ: 210 7200 050
Email: customercare@icap.gr
 
 
Subject Access Request (SAR)  |  Cookies Policy  |  Privacy Notice  |  Μη Μετάδοση Στοιχείων  |  Έντυπα  |  Χάρτης  |  Σύνδεσμοι
Σχεδιασμός & ανάπτυξη EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2020 ICAP. All rights reserved