Αρχική Σελίδα english|
Εταιρεία  |  Νέα - Δημοσιεύσεις  |  Γραφεία  |  Συνέδρια  |  Εκδηλώσεις  |  Newsletter  |  Καριέρα  |  Καταχωρηθείτε
 
Υπηρεσίες
Credit Risk Services
Marketing and Sales Solutions
Management Consulting
People and Employment Solutions
Contact Center
Receivables Management
10/10/2008
Στρατηγική συνεργασία ICAP Group - Hogan Assessment Systems
Εκτύπωση    Αποστολή

Η ICAP Group συνήψε στρατηγική συμφωνία με την Hogan Assessment Systems, έναν από τους σημαντικότερους παγκόσμια προμηθευτές εργαλείων Επιλογής και Ανάπτυξης Εργαζομένων, για την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων και των υπηρεσιών της στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Σερβίας, όπως και την προώθηση τους σε όλη την ΝΑ Ευρώπη.

Η Hogan Assessment Systems ιδρύθηκε στην Αμερική την δεκαετία  του ’70 με βασική αποστολή την παροχή πρωτοποριακών λύσεων αξιολόγησης με σκοπό την βελτίωση της αποτελεσματικότητας των εργαζομένων και των επιχειρήσεων. Έχει αξιολογήσει πάνω από 3 εκατομμύρια εργαζόμενους που εργάζονται σε 450 διαφορετικές θέσεις εργασίας, σε 40 χώρες. Έχει 30 χρόνια εμπειρία σε έρευνα και πρακτική εφαρμογή και  διαθέτει σύστημα συνεχούς βελτίωσης των αξιολογήσεων, της έρευνας και της υποστήριξης προς τον πελάτη.

Τα συστήματα της Hogan είναι μοναδικά ως προς την εμβάθυνση στην προσωπικότητα του εργαζόμενου καθώς την εξετάζουν από 3 διαφορετικές διαστάσεις και προσφέρουν μια πολύ καλή πρόβλεψη για την συμπεριφορά του εργαζόμενου στη θέση εργασίας. Προσφέρονται on-line, οικονομικά, στην Ελληνική γλώσσα και η διαχείριση τους είναι απλούστατη.

Ο Κώστας Ζούλιας Επικεφαλής της Διεύθυνσης Συμβούλων Ανθρώπινου Δυναμικού δήλωσε σχετικά:

«Το βασικό αντικείμενο και η επιτομή της συνεργασίας της ICAP  με την Hogan Assessment Systems, είναι η Επιστήμη της Προσωπικότητας.  Αυτή η φράση δίνει το στίγμα μας, και πιστεύω ότι είναι ένα απαραίτητο συστατικό σε μία ολοκληρωμένη πρόταση διαχείρισης εργαζομένων. 

Με την χρήση των συστημάτων αξιολογήσεων της Hogan αυξάνεται σημαντικά η αποτελεσματικότητα της διαχείρισης ταλέντου μιας επιχείρησης. Συγκεκριμένα, στις προσλήψεις για θέσεις βάσης, μειώνεται δραστικά ο αριθμός των συνεντεύξεων με screening των κατάλληλων προφίλ προσωπικότητας και ικανοτήτων, ενώ αυξάνεται κατακόρυφα η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας. Στην Επιλογή Στελεχών από short list ή assessment center  αυξάνεται σημαντικά η αντικειμενικότητα μέσω εμβάθυνσης στην προσωπικότητα και πρόβλεψης της συμπεριφοράς στη θέση. Στην ανάπτυξη στελεχών αυξάνεται σημαντικά η ποιότητα της καθοδήγησης τους στελέχους τόσο όσον αφορά την κατεύθυνση όσο και τις ιδανικές συμπεριφορές σε διαφορετικές συνθήκες πίεσης. Γενικά προσφέρονται λύσεις για κάθε περίπτωση επιλογής ή ανάπτυξης εργαζομένων. Στην ICAP έχουμε πιστοποιήσει μια σειρά συμβούλων μας, για τον σχεδιασμό λύσεων με βάση τις ανάγκες, την επεξήγηση των αποτελεσμάτων και τη γενικότερη υποστήριξη της υπηρεσίας και πιστεύουμε ότι προσφέρουμε ένα πολύ ισχυρό εργαλείο επιλογής και ανάπτυξης στην Ελληνική επιχείρηση».

H ICAP Group είναι ο μεγαλύτερος όμιλος παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, με γραφεία σε 5 πόλεις και με ιστορία 50 χρόνων επιτυχούς δραστηριότητας. Τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται με επιτυχία στην Βουλγαρία, ενώ το 2008 επεκτάθηκε στη Ρουμανία και στη Σερβία. Η ICAP Group εξελίσσεται ταχέως σε ένα πολυσχιδή οργανισμό, που παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών που ομαδοποιούνται σε έξι μεγάλες Επιχειρηματικές Μονάδες: Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, Επιχειρηματική Πληροφόρηση, Επιχειρηματικές Εκδόσεις, HR Outsourcing, υπηρεσίες Contact Center και Είσπραξη Απαιτήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ICAP AE Βας. Σοφίας 64, 11528, Τηλ.: 210 7200000, email: kzoulias@icap.gr

Αναζήτηση
 
Η ICAP Group είναι η μοναδική Ελληνική Εταιρεία που αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων (ΕΟΠΑ).
Customer Care
Τηλ: 210 7200 050
Email: customercare@icap.gr
 
 
Προσωπικά Δεδομένα  |  Έντυπα  |  Χάρτης  |  Σύνδεσμοι
Σχεδιασμός & ανάπτυξη EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2018 ICAP GROUP. All rights reserved