Αρχική Σελίδα english|
Εταιρεία  |  Νέα - Δημοσιεύσεις  |  Γραφεία  |  Συνέδρια  |  Εκδηλώσεις  |  Newsletter  |  Καριέρα  |  Καταχωρηθείτε
 
Υπηρεσίες
Credit Risk Services
Marketing and Sales Solutions
Management Consulting
People and Employment Solutions
Contact Center
Receivables Management
Σχετικά με την Κύκλος
Διαχείριση B2C Απαιτήσεων
Διαχείριση Β2Β Απαιτήσεων
Ποιότητα Παρεχόμενων Υπηρεσιών
Προηγμένη Τεχνολογία
Πιστοποίηση κατά ISO
Receivables Management Privacy Policy
Προηγμένη Τεχνολογία
Εκτύπωση    Αποστολή


Διεύθυνση Πληροφορικής

Η εταιρεία αναγνωρίζοντας την δυναμική της πληροφορικής και της μηχανογραφικής υποστήριξης και τη δυνατότητα επεξεργασίας και αξιοποίησης των δεδομένων, έχει επενδύσει στην ανάπτυξη και αξιοποίηση των δυνατοτήτων αυτών. Εξειδικεύοντας μια ομάδα από έμπειρους, στο χώρο, προγραμματιστές και αναλυτές πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, έχει δημιουργήσει μια ανεξάρτητη διεύθυνση πληροφορικής η οποία καλύπτει οποιαδήποτε μηχανογραφική ανάγκη της εταιρείας η οποία ενδέχεται να δημιουργηθεί βάση των απαιτήσεων του πελάτη.


Τοπικό Δίκτυο / Internet
Το μηχανογραφικό σύστημα της εταιρείας βασίζεται σε τοπικό δίκτυο LAN (TCP/IP) και Microsoft Windows 2008 Server.
Αποτελείται από πολλαπλά Cisco Catalysts SWITCHES και χρησιμοποιούνται ειδικοί ROUTERS  Firewalls & Safety Devices με σκοπό την ασφαλή διασύνδεση με το Internet.


Τηλεφωνία / VoIP
Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας είναι Cisco Call Manager τελευταίας τεχνολογίας Voice Over IP (VoIP). Με την τεχνολογία αυτή επιτυγχάνεται η πλήρης ενοποίηση των δικτύων δεδομένων και φωνής και η διαχείριση της πληροφορίας των κλήσεων (Εισερχομένων / Εξερχόμενων / Εσωτερικών) από κεντρικό σύστημα Διαχείρισης ανεπτυγμένο εξ ολοκλήρου από το τμήμα Πληροφορικής της εταιρείας μας. Ακόμα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η ΚΥΚΛΟΣ έχει εξοπλιστεί με το Σύστημα Αυτόματης Δρομολόγησης Τηλεφωνικών Κλήσεων (Inbound/Outbound) (IP Contact Center) της Cisco Systems, το οποίο έχει εγκατασταθεί το 2006.


Εφαρμογή Διαχείρισης
Η διαχείριση των δεδομένων γίνεται μέσω εφαρμογής που έχει αναπτυχθεί εσωτερικά από το τμήμα μηχανογράφησης της εταιρείας με την χρήση εργαλείων τελευταίας γενιάς (SQL Server 2008, PowerBuilder 11.0 & Visual Studio.net).
Η χρήση της εφαρμογής διακρίνεται από τα πολλαπλά επίπεδα πρόσβασης των χειριστών τα οποία διαχωρίζονται σε agents , supervisors , managers και Administrators. Ανάλογα με το επίπεδο πρόσβασης των χειριστών διαμορφώνονται και οι ανάλογες υπηρεσίες – λειτουργίες της εφαρμογής.
Έχει δημιουργηθεί ειδικό module της εφαρμογής για την εισαγωγή δεδομένων από πολλαπλές πηγές εισόδου π.χ. Plain Text Files (ASCII), Excel, Access, SQL, XML κ.α. μέσω του οποίου είναι δυνατή η εισαγωγή/εξαγωγή οποιασδήποτε μορφής δεδομένων στο ή από το σύστημα.
Οι οθόνες λειτουργίας της εφαρμογής είναι παραμετροποιημένες για να μπορούν να παρακολουθούνται πολλαπλά και διαφορετικά στοιχεία ταυτόχρονα ενώ η εφαρμογή βρίσκεται σε μία διαρκή εξέλιξη για να μπορεί να καλύψει όλες τις πιθανές μεταβολές και ειδικές απαιτήσεις που δύναται να προκύψουν.


Λογισμικό Εφαρμογών Γραφείου
Όλοι οι υπολογιστές είναι branded HP/Dell και χρησιμοποιούν OS Windows XP SP3 και άνω.
Το μεγαλύτερο ποσοστό των υπολογιστών έχει εγκατεστημένη τη σουίτα εφαρμογών γραφείου Microsoft Office 2007 Business

Αντίγραφα Ασφαλείας – Backup Συστήματα – Γεννήτρια
Καθημερινά λαμβάνονται αντίγραφα ασφαλείας από όλα τα κρίσιμα δεδομένα της εφαρμογής και των πελατών τα οποία φυλάσσονται σε ειδικό χώρο εκτός της εταιρείας ως μέρος του Disaster Recovery Plan που έχει εκπονηθεί.


Data Center
Το Data Center της εταιρείας είναι από τα πιο εξελιγμένα της Ελλάδας με διπλά συστήματα παροχής ενέργειας από UPS, πυρανίχνευσης και αυτόματης πυρόσβεσης.
Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει γεννήτρια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ικανής για τη πλήρη υποστήριξη όλων των μηχανολογικών και μηχανογραφικών συστημάτων, με σκοπό την αδιάκοπη λειτουργία της.
Υπάρχει σύστημα ελέγχου πρόσβασης σε όλα τα κρίσιμα σημεία πρόσβασης είτε δεδομένων είτε τηλεπικοινωνιών και τα οποία παρακολουθούνται από το προσωπικό ασφαλείας όλο το 24ωρο.

 

Αναζήτηση
 

Η ICAP, όμιλος εταιρειών, έχει γραφεία σε 5 πόλεις της Ελλάδος καθώς και στις Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία και Κύπρο
Κύκλος Α.Ε.
Τηλ: 210 9304 200
Email: info@cycle.gr
 
Subject Access Request (SAR)  |  Cookies Policy  |  Privacy Notice  |  Έντυπα  |  Χάρτης  |  Σύνδεσμοι
Σχεδιασμός & ανάπτυξη EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2019 ICAP. All rights reserved