Αρχική Σελίδα english|
Εταιρεία  |  Νέα - Δημοσιεύσεις  |  Γραφεία  |  Συνέδρια  |  Εκδηλώσεις  |  Newsletter  |  Καριέρα  |  Καταχωρηθείτε
 
Υπηρεσίες
Credit Risk Services
Marketing and Sales Solutions
Management Consulting
People and Employment Solutions
Contact Center
Receivables Management
13/11/2012
H ICAP Group National Champion των European Business of the Year Awards
Εκτύπωση    Αποστολή

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η ICAP Group, αναδείχτηκε Εθνικός Πρωταθλητής (National Champion) από τα European Business Awards, και συγκεκριμένα Πρώτη στην Ελλάδα στην κατηγορία «Επιχείρηση της Χρονιάς» (με Έσοδα 26 - 150 εκ. euro). Η βράβευση έλαβε χώρα στα πλαίσια λαμπρής τελετής στο σπίτι του Βρετανού  Πρέσβη. Η ΙCAP Group, περνώντας πλέον στον 3ο Γύρο του μεγάλου αυτού Ευρωπαϊκού  διαγωνισμού, θα διεκδικήσει, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, το European Business of the Year Award.

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ICAP, δήλωσε "Το ότι η ICAP Group βραβεύθηκε από έναν ιδιαίτερα καταξιωμένο Ευρωπαϊκό Θεσμό, ως Πρώτη στην Ελλάδα στην κατηγορία της, είναι μια σημαντικότατη διάκριση, ειδικά όταν τα κριτήρια στα οποία αξιολογήθηκε είναι η πεμπτουσία της Επιχειρηματικότητας ήτοι: Εξαιρετικά Οικονομικά Αποτελέσματα, Δυναμική Ανάπτυξη με Καινοτόμες Στρατηγικές και Επιχειρηματική Ηθική. Αναμφισβήτητα συντελεστές αυτής της διάκρισης μας είναι όλοι οι 1,300 άνθρωποι του Ομίλου μας, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά. Η επιβράβευση αυτή, μας κάνει όλους υπερήφανους και μας οπλίζει με δύναμη για να συνεχίσουμε με επιτυχία κόντρα στις μεγάλες αντιξοότητες της εποχής."

Σχετικά με τα Βραβεία European Business Awards.
Τα European Business Awards αποτελούν το υψηλότερο και πλέον εξειδικευμένο Θεσμό αναγνώρισης των κορυφαίων επιχειρήσεων της Ευρώπης. Σκοπός του είναι να αναγνωρίζει και να προωθεί την αριστεία, τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα, σύμφωνα με τους γενικούς στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ομάδων εκπροσώπησης των επιχειρήσεων σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.
 
Τα βραβεία αποτελούν αναγνώριση και προώθηση παραδειγμάτων ατόμων και οργανώσεων που επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε διάφορους κλάδους - από την Περιβαλλοντική Ευαισθησία, την Εστίαση στον Πελάτη και τα Επιχειρηματικά Αποτελέσματα, που τους καθιστούν ως ηγέτες στην Ευρώπη.
 
Αυτή τη χρονιά και για πρώτη φορά, οι υποψήφιοι κλήθηκαν να υποβάλουν μέσω video, το υλικό συμμετοχής τους.
Χορηγός των βραβείων στην Ελλάδα, είναι η RSM  Στυλιανού Α.Ε.
 


από αριστερά: Aθως Στυλιανού, Υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μυταράκης, Νικήτας Κωνσταντέλλος και ο Βρετανός Πρέσβης Ντέιβιντ Λάντσμαν


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως απευθυνθείτε στο Γραφείο Τύπου της ICAP Group:
Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Tηλ. 6937038414, Web: szafirakopoulou@icap.gr
 

ICAP Group
H ICAP Group -με 63 εκ.euro έσοδα για το 2011 και 1.250 εργαζομένους- είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Διαθέτει γραφεία σε 5 ελληνικές πόλεις, και ισχυρή παρουσία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη με θυγατρικές στη Βουλγαρία, στη Ρουμανία, στη Σερβία και στην Κύπρο. Μετά την εξαγορά της στις αρχές του 2007 από το SEEF Fund της Global Finance, της μεγαλύτερης εταιρείας ιδιωτικών κεφαλαίων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ICAP Group έχει εξελιχθεί σε έναν πολυσχιδή οργανισμό, παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και προϊόντων που ομαδοποιούνται σε 4 μεγάλες κατηγορίες: Credit Risk Services,  Marketing Solutions, Management Consulting και People Solutions.

Αναζήτηση
 
Η ICAP Group είναι η μοναδική Ελληνική Εταιρεία που αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων (ΕΟΠΑ).
Customer Care
Τηλ: 210 7200 050
Email: customercare@icap.gr
 
 
Προσωπικά Δεδομένα  |  Έντυπα  |  Χάρτης  |  Σύνδεσμοι
Σχεδιασμός & ανάπτυξη EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2018 ICAP GROUP. All rights reserved