Αρχική Σελίδα english|
Εταιρεία  |  Νέα - Δημοσιεύσεις  |  Γραφεία  |  Συνέδρια  |  Εκδηλώσεις  |  Newsletter  |  Καριέρα  |  Καταχωρηθείτε
 
Υπηρεσίες
Credit Risk Services
Marketing and Sales Solutions
Management Consulting
People and Employment Solutions
Contact Center
Receivables Management
ΠΡΟΦΙΛ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ
Εκτύπωση    Αποστολή

Tony Hughes, CEO, Huthwaite International

Ο Tony Hughes είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Huthwaite International από το 1998. Προγενέστερα, ο Tony σχεδίασε υλοποίησε και παρέδωσε προσωπικά, εκπαιδευτικά προγράμματα για 1,000 στελέχη, σε 29 χώρες και σε 3 ηπείρους.

Ο Tony είναι ένας περιζήτητος ομιλητής σε θέματα προώθησης και υποστήριξης των Πωλήσεων και της αριστείας των Υπηρεσιών σε μεγάλο εύρος εκδηλώσεων παγκοσμίως καθώς επίσης και τακτικός αξιολογητής σε θεσμούς εταιρικών βραβεύσεων, όπως τα European Business Awards.

Ως αναγνώριση της εξαιρετικής συνεισφοράς του στις Πωλήσεις και στο Marketing έλαβε το βραβείο: «Lifetime Achievement» στο διακεκριμένο θεσμό «The British Excellence in Sales και Marketing Awards» (2010).


Martin Stiven, Leadership Development Consultant

Ο Martin Stiven, διαθέτει 15ετή εμπειρία επιτυχούς καθοδήγησης τόσο σε B2B ΄Εργα Πωλήσεων μεγάλης κλίμακας, όσο και στη διοίκηση ομάδων Μarketing. Μετά από πολλά επιτυχημένα χρόνια στη British Telecom και στην Telefonica, ανέλαβε Αντιπρόεδρος της Everything Everywhere (Ε.Ε.), της μεγαλύτερης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας της Μεγάλης Βρετανίας. Στην E.E., ο Martin ηγήθηκε της συνένωσης των B2B ομάδων της Orange και της T-Mobile, δημιουργώντας μια ενοποιημένη B2B Διεύθυνση, ενισχύοντας το μερίδιο αγοράς, αυξάνοντας τα κέρδη και σαφώς βελτιώνοντας τα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών. Με τον τρόπο αυτό, ενίσχυσε την αφοσίωση των υπαλλήλων στην Εταιρεία, γεγονός ιδιαιτέρως σημαντικό στο πλαίσιο των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, των τελευταίων ετών.

 

Dr. Leslie T. Szamosi, Ph.D, University of Sheffield

Ο Δρ. Szamosi είναι Ακαδημαϊκός Διευθυντής του προγράμματος MBA του CITY College (Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield)  ενώ παράλληλα είναι ιδρυτής και διευθύνει, το Εργαστήριο για την Στρατηγική Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει γίνει μέλος του Διεθνούς Διοικητικού Προσωπικού του Συνδέσμου προγραμμάτων MBAs και συχνά τελεί καθήκοντα αξιολογητή και κριτή σε Έργα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, έχει εργαστεί στον Καναδά, τόσο στον ιδιωτικό όσο και τον δημόσιο τομέα. Ο Δρ. Szamosi έχει εργαστεί ως Σύμβουλος σε διάφορους οργανισμούς, όπως η EU, η Digital Electronics (Compaq Computers), η KPMG Management, η British Columbia Telecom (TELUS) και άλλοι. Ο Δρ. Szamosi έχει Ph.D. Οργανωσιακής Συμπεριφοράς και Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων από το Carleton University του Καναδά.

Αναζήτηση
 

Συνέδριο Πωλήσεων
Ένα σταυρόλεξο για δυνατούς Πωλητές

Επικοινωνία:
Τηλ.: 2310 505700
e-mail: salesconference@icap.gr
www.icap.gr
 
Προσωπικά Δεδομένα  |  Έντυπα  |  Χάρτης  |  Σύνδεσμοι
Σχεδιασμός & ανάπτυξη EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2018 ICAP GROUP. All rights reserved