Αρχική Σελίδα english|
Εταιρεία  |  Νέα - Δημοσιεύσεις  |  Γραφεία  |  Συνέδρια  |  Εκδηλώσεις  |  Newsletter  |  Καριέρα  |  Καταχωρηθείτε
 
Υπηρεσίες
Credit Risk Services
Marketing and Sales Solutions
Management Consulting
People and Employment Solutions
Contact Center
Receivables Management
INTERNATIONAL KEYNOTE SPEAKERS
Εκτύπωση    Αποστολή

 Ευάγγελος Ταμπάκης, Directorate General Market Operations,  πρ. Deputy
Head of Risk Management Division,
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

O Ευάγγελος Ταμπάκης εργάζεται από το 2000 στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ενώ από τα μέσα του 2011 είναι στο Market Operations Analysis Division, υπεύθυνος για το σχεδιασμό και το συντονισμό των λειτουργιών νομισματικής πολιτικής. Πιο πριν, ο Ε.Ταμπάκης ήταν για 5 χρόνια αναπληρωτής επικεφαλής του Risk Management Division. Είναι κάτοχος πτυχίων Μαθηματικών και Στατιστικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Massachusetts Institute of Technology (MIT) και έχει διδάξει στο Yale University και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

 

 

 

Rocco D’Acunto
Partner, BAIN & Co

Ο Rocco D’Acunto είναι Partner της Bain & Company και Υπεύθυνος της Διεύθυνσης Risk & Capital Practice, EMEA. Είναι, επίσης μέλος της ηγετικής ομάδας Ευρωπαϊκών Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών. Ο Rocco D’Acunto διαθέτει μακρόχρονη και σημαντική εμπειρία στη Διαχείριση Πιστωτικού Κινδύνου και, συγκεκριμένα, σε capital allocation και value creation model development, risk integration και reporting, risk management department restructuring, καθώς και σε Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες προς μεγάλους Χρηματοπιστωτικούς Οργανισμούς.

 

 

 

 Jean-Marie Christophe,
Vice-President International Partnerships,
D&B

Ο Jean-Marie Christophe, Vice-President International Partnerships, D&B, είναι υπεύθυνος  της συνεχούς ανάπτυξης του παγκόσμιου δικτύου της D&B ενισχύοντας της διακρατική  εξυπηρέτηση πελατών, μέσω της διαχείρισης των στρατηγικών συνεργατών της D&B σε ολόκληρη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
Μέσω της θέσης του εστιάζει, επίσης, στην επέκταση της διεθνούς παρουσίας της D&B με τη δημιουργία νέων συμμαχιών σε στρατηγικού ενδιαφέροντος  αγορές.

 

 

 


Richard J.D. Collard,
Worldwide Lead for Transactional Fraud,
AML & Risk Management, IBM

Ο Richard Collard είναι Leader του Business Process Management Tiger Team και στην IBM είναι παγκόσμιος ειδικός εμπειρογνώμων σε θέματα όπως η Ανίχνευση Συναλλακτικής Απάτης (Transactional Fraud detection), η Παρεμπόδιση Ξεπλύματος Παράνομου χρήματος (Anti Money Laundering) και η Διαχείριση Κινδύνου (Risk Management). Συνεργάζεται με την IBM μετά την εξαγορά το 2009 της ILOG με αποτέλεσμα η καριέρα του να έχει δομηθεί μέσα από την προϋπηρεσία του σε δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες - παροχείς υπηρεσιών fraud & risk analytics. Η προσέγγιση του R.Collard είναι μία προσέγγιση Συμβούλου με σεβασμό στις ξεχωριστές χώρες και κουλτούρες, γεγονός που κάνει το thought leadership που προσφέρει να τυχαίνει ευρείας θετικής αποδοχής στα πλαίσια των διαφόρων συνεργασιών που αναλαμβάνει. Είναι κάτοχος Πτυχίων Οικονομικών και Γαλλικών.

Αναζήτηση
 
Η ICAP Group είναι η μοναδική Ελληνική Εταιρεία που αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων (ΕΟΠΑ).
Customer Care
Τηλ: 210 7200 050
Email: customercare@icap.gr
 
 
Προσωπικά Δεδομένα  |  Έντυπα  |  Χάρτης  |  Σύνδεσμοι
Σχεδιασμός & ανάπτυξη EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2018 ICAP GROUP. All rights reserved