Αρχική Σελίδα english|
Εταιρεία  |  Νέα - Δημοσιεύσεις  |  Γραφεία  |  Συνέδρια  |  Εκδηλώσεις  |  Newsletter  |  Καριέρα  |  Καταχωρηθείτε
 
Υπηρεσίες
Credit Risk Services
Marketing and Sales Solutions
Management Consulting
People and Employment Solutions
Contact Center
Receivables Management
KEYNOTE SPEAKERS
Εκτύπωση    Αποστολή

Gertjan Kaart
Πρόεδρος της FEBIS, Ιδιοκτήτης της Kaart Company και μέτοχος της Dataprovider

O Gertjan Kaart έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην Επιχειρηματική Πληροφόρηση. Ως φοιτητής του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ (Οικονομικών) εργάστηκε στην εταιρεία Graydon στην Ολλανδία (Credit Management Services). Επίσης, σπούδασε στο California State University στο Λος Άντζελες για ένα έτος, πριν επιστρέψει στην Graydon όπου συνέχισε την καριέρα του. Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα όπου εργάστηκε σε μια διαφορετική εταιρεία, εντάχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Graydon και ανέλαβε την ευθύνη για την συλλογή πληροφοριών και επιχειρηματικών μονάδων. Το 2008 έγινε Διευθύνων Σύμβουλος. Τον Ιούλιο του 2012 ο Gertjan αποχώρησε από την εταιρεία για να ιδρύσει τη δική του επιχείρηση στον τομέα της Πληροφορικής.
Η εταιρεία του  Kaart αναπτύσσει καινοτόμες στρατηγικές στην πληροφορική για τις μεγάλες εταιρείες που θέλουν να λάβουν πρόσθετη αξία από τα δεδομένα και τους πελάτες τους. Επίσης, επενδύει σε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και  σε νεοσύστατες επιχειρήσεις στην βιομηχανία των Πιστώσεων και της Πληροφορίας.
Ο Gertjan Kaart έχει συμμετάσχει σε πολλές διεθνείς οργανώσεις του κλάδου της Επιχειρηματικής Πληροφόρησης. Σήμερα είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Πληροφόρησης που αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία της διεθνούς βιομηχανίας στην Επιχειρηματική Πληροφόρηση.  Ο όμιλος FEBIS έχει περισσότερα από 70 μέλη, μεταξύ των οποίων είναι οι: Experian, D&B και η ICAP Group.

 Χρήστος Γκόρτσος
Γενικός Γραμματέας , Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

Ο Χρήστος Γκόρτσος είναι Καθηγητής Διεθνούς Οικονομικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και επισκέπτης Καθηγητής στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (Τομέας Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών) και στο Europa Institute του Πανεπιστημίου του Saarland. Διδάσκει διεθνές, ευρωπαϊκό και ελληνικό νομισματικό και χρηματοπιστωτικό δίκαιο, καθώς και οικονομική ανάλυση του δικαίου.
Ο Χρήστος Γκόρτσος σπούδασε νομικά, οικονομικά και χρηματοοικονομική στα Πανεπιστήμια Αθηνών και Ζυρίχης, στο Wharton Business School του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνιας, και στο Ανώτατο Ινστιτούτο Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Γενεύης, του οποίου είναι και διδάκτωρ στη θεματική της διεθνούς τραπεζικής εποπτείας (1996). Κατά την τριετία 1996-1998 διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του International Center for Monetary and Banking Studies του Πανεπιστημίου της Γενεύης.
Έχει εκτενές βιβλιογραφικό και αρθρογραφικό έργο σε θέματα διεθνούς, ευρωπαϊκού και ελληνικού νομισματικού και χρηματοπιστωτικού δικαίου. Τα πιο πρόσφατα ακαδημαϊκά του έργα είναι τα βιβλία: «Εισαγωγή στο δίκαιο της οικονομικής και νομισματικής ένωσης: Γενικό μέρος – Ιστορική διάσταση & θεσμικές διατάξεις», το οποίο εκδόθηκε το 2014 από τη Νομική Βιβλιοθήκη, Αθήνα, και  “Fundamentals of Public International Financial Law”, το οποίο εκδόθηκε το 2012 από το νομικό οίκο Nomos Verlag, Baden-Baden.
Από το 2005 είναι τακτικό μέλος της Νομισματικής Επιτροπής της Ένωσης Διεθνούς Δικαίου (MoComILA), από το 2010 μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ECEFIL, από το 2012 μέλος της Ευρωπαϊκής Ομάδας Δημοσίου Δικαίου (European Group of Public Law – EGPL), και από το 2013 μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ).
Πέραν της ακαδημαϊκής του δραστηριότητας, ο Χρήστος Γκόρτσος, δικηγόρος Αθηνών, από τον Ιούλιο του 2000, διατελεί Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών. Με την ιδιότητα αυτή, διατελεί, μεταξύ άλλων:
-  Πρόεδρος του Δ.Σ. του Μεσολαβητή Τραπεζικών και Επενδυτικών Υπηρεσιών
-  Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ταμείου Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων, και 
-  Μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας διατραπεζικών συστημάτων ΔΙΑΣ.Ανδρέας Καλεντερίδης
Υπεύθυνος Moody's Analytics, UK.

Από το 2008 ο Ανδρέας Καλεντερίδης είναι Ειδικός Προϊόντων Πιστωτικού Κινδύνου στην ομάδα Πωλήσεων EMEA για τα Moody Analytics. Εντάχθηκε στη Moody’s KMV το 2006, στo τμήμα Υποστήριξης Πελατών, ενώ το 2007 προσχώρησε στην ομάδα εκπαίδευσης της εταιρείας. Ως μέλος της ομάδας πωλήσεων,  είναι υπεύθυνος για την παρουσίαση ολόκληρου του φάσματος των προϊόντων πιστωτικού κινδύνου της εταιρείας ενώ ειδικεύεται στη μεθοδολογία υπολογισμού των πιθανοτήτων αθέτησης, τη μέτρηση του κινδύνου και αποτίμησης των πιστωτικών μέσων και χαρτοφυλακίω και στον υπολογισμό και την κατανομή του Οικονομικού Κεφαλαίου.
Ο Ανδρέας  είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών και Οικονομικών του Πανεπιστημίου Essex, με μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά (MSC in Finance) και Master Of Philosophy στην Αξία σε Κίνδυνο (Value at Risk) από το Πανεπιστήμιο του Leicester. Είναι πιστοποιημένος διαπραγματευτής παραγώγων  από το Χρηματιστήριο Παραγώγων Αθηνών και εκτός από αγγλικά, μιλάει ελληνικά και  γαλλικά.

 


Ηλίας Λεκκός,
Chief Economist του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς

Ο κ. Λεκκός είναι Chief Economist του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς. Είναι επίσης μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών (ΕΕΤ) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος  Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ). O κ. Λεκκός ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Τράπεζα της Αγγλίας το 1998, αρχικά στο τμήμα Ανάλυσης Χρηματαγορών και Κεφαλαιαγορών, στη συνέχεια στη Μονάδα Διαχείρισης Διαθεσίμων και τέλος στην Διεύθυνση Εποπτείας του Τραπεζικού συστήματος. Στη συνέχεια ο κ. Λεκκός μετακινήθηκε διαδοχικά στην HBOS Treasury Services και στο τμήμα Δομημένων Ομολόγων στην Standard & Poor’s. Στα τέλη του 2005 επέστρεψε στην Ελλάδα και ως τον Μάιο του 2007 εργάστηκε στην Eurobank-EFG. Έχει σπουδάσει οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει master από το Πανεπιστήμιο του Warwick και διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο του Lancaster.

Αναζήτηση
 
Η ICAP Group είναι η μοναδική Ελληνική Εταιρεία που αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων (ΕΟΠΑ).
Customer Care
Τηλ: 210 7200 050
Email: customercare@icap.gr
 
 
Προσωπικά Δεδομένα  |  Έντυπα  |  Χάρτης  |  Σύνδεσμοι
Σχεδιασμός & ανάπτυξη EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2018 ICAP GROUP. All rights reserved