Αρχική Σελίδα english|
Εταιρεία  |  Νέα - Δημοσιεύσεις  |  Γραφεία  |  Συνέδρια  |  Εκδηλώσεις  |  Newsletter  |  Καριέρα  |  Καταχωρηθείτε
 
Υπηρεσίες
Credit Risk Services
Marketing and Sales Solutions
Management Consulting
People and Employment Solutions
Contact Center
Receivables Management
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
Εκτύπωση    Αποστολή


Αφροδίτη Αρβανίτη
, Γενική Διευθύντρια, NJV Athens Plaza

Η Αφροδίτη Αρβανίτη ανέλαβε από τις αρχές Ιουνίου 2010 την Γενική Διεύθυνση του NJV Athens Plaza με κύριο στόχο να οδηγήσει σε νέα εποχή το ξενοδοχείο.     
Έχει πολυετή εμπειρία στη διαχείριση Πωλήσεων και Marketing στον ξενοδοχειακό κλάδο και την βιομηχανία ταξιδιού με ευρεία γνώση της διοικητικής πείρας και των εποπτικών δεξιοτήτων καθώς επίσης και των ισχυρών δεξιοτήτων επικοινωνίας.
Με σπουδές Hotel Management & Ιστορία Τέχνης, στην  Αθήνα και το Παρίσι και  Master Certificate in Hospitality Management από το Cornell University, ξεκίνησε την καριέρα της με τον τουριστικό οργανισμό Horizon ένα από τα καλύτερα τουριστικά γραφεία με ειδίκευση στον συνεδριακό τουρισμό και τα incentives.
Στην συνέχεια ανέλαβε για 4 χρόνια τη Διεύθυνση Πωλήσεων & Marketing των ξενοδοχείων Sofitel Capsis στην Ρόδο & Κρήτη. Στο Hilton Athens ανέλαβε καθήκοντα Διευθύντριας Πωλήσεων από τον  Ιανουάριο του 2003 έως τον Ιούλιο του 2006 οπότε ανέλαβε, παράλληλα με τη Διεύθυνση Πωλήσεων & Marketing, καθήκοντα ενεργού μέλους του Executive Committee του Astir Palace, και της δόθηκε η ευκαιρία να διαχειριστεί επιτυχώς ένα από τα πιο προκλητικά project της Starwood στη Μεσόγειο.
Κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών είχε την ευκαιρία να αναλάβει και να αναπτύξει επιτυχώς τρία νέα προγράμματα:
Το άνοιγμα του νέου Συνεδριακού κέντρου στο ξενοδοχείο Sofitel Capsis στην Ρόδο, την επαναλειτουργία του Hilton Athens και την αλλαγή Management από την Starwood στο Astir Palace.Κώστας Ζούλιας, Director, ICAP Human Capital Consulting 

Επικεφαλής του Human Capital Consulting της ICAP People Solutions, από το Φεβρουάριο του 2008.
Έχει πολυετή εμπειρία διοίκησης σε ρόλους ΗR, πωλήσεων, marketing και planning σε καταναλωτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Έχει αποκτήσει διεθνή εμπειρία σε ρόλους όπως Marketing Manager Balkans και Regional Manager Adriatic με βάση το Βουκουρέστι και το Ζάγκρεμπ. Στη θητεία του στην ICAP έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει έργα Κέντρων Επιλογής και Ανάπτυξης, Διαχείρισης απόδοσης, Επανατοποθέτησης προσωπικού, Αποτύπωσης Εταιρικών αξιών κ.α.  για μεγάλες επιχειρήσεις  διαφόρων κλάδων.
Είναι πτυχιούχος της Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Είναι Executive Coach πιστοποιημένος από το CIPD και πιστοποιημένος εκπαιδευτής των ψυχομετρικών εργαλείων της Hogan Assessments και μέλος του Hellenic Coaching Association.Γαλήνη Ηλιοπούλου, Manager, ICAP Human Capital Consulting

Εργασιακή ψυχολόγος που εργάζεται ως Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει σπουδάσει ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην εργασιακή ψυχολογία στο University of Surrey. Έχει εργαστεί σε συμβουλευτικές εταιρείες ασχολούμενη με θέματα διαχείρισης προσωπικού από το 2004 (Hay Group, SHL).  Από το 2012, οπότε εντάχθηκε στο δυναμικό των συμβούλων της ICAP, αξιοποιεί την εμπειρία της συμμετέχοντας στο σχεδιασμό και τη διεξαγωγή μεγάλου αριθμού έργων επιλογής, ανάπτυξης και αξιολόγησης στελεχών, ψυχομετρικών αξιολογήσεων, συστημάτων διοίκησης της απόδοσης, προγραμμάτων ανάπτυξης διοικητικών στελεχών, προγραμματισμού καριέρας, υπηρεσιών επανατοποθέτησης, καθώς και εκπαίδευσης. Είναι ιδρυτικό μέλος του δικτύου mentoring για γυναίκες, Women on Top, που σκοπό έχει την επαγγελματική υποστήριξη γυναικών.Μαρία Κοκκίνου, Manager, ICAP Human Capital Consulting

Η Μαρία είναι Manager στο Human Capital Consulting της ICAP  από τον Ιούλιο 2013. Προηγουμένως έχει εργαστεί ως Υπεύθυνη Τμήματος Εξεύρεσης και Επιλογής Στελεχών (Grant Thornton), Σύμβουλος Διαχείρισης Ταλέντων (Hay Group,) και ως Υπεύθυνη Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού (ECDL). Διαθέτει εκτενή εμπειρία κυρίως στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων (Hγεσίας, Coaching) καθώς και κέντρων αξιολόγησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Αγγλία, Τυνησία, Ρουμανία, Σερβία), στην εξεύρεση, επιλογή και επανατοποθέτηση στελεχών, στη συμβουλευτική καθοδήγηση και στο σχεδιασμό συστημάτων αξιολόγησης της απόδοσης. Είναι κάτοχος MSc στην Βιομηχανική/Οργανωτική Ψυχολογία (Bernard Baruch College, Νέα Υόρκη) και ΒΑ στην Ψυχολογία (Queens College, Νέα Υόρκη), διαπιστευμένη Executive Coach (ACC), αδειούχος Εργασιακή Ψυχολόγος και πιστοποιημένη Hogan Practitioner.
Χριστίνα Παπανδρέου, Πρόεδρος & Γενικός Διευθυντής, Baker Master S.A.

Μετά από πολυετή πορεία στην θέση της Γενικής Οικονομικής Διευθύντριας στην εταιρία Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε,. από τον Μάρτιο του 2015 κατέχει την θέση της Προέδρου και Γενικής Διευθύντριας της εταιρίας του ομίλου, Baker Master S.A.  Η εταιρία Baker Master έχει καταξιωθεί στην Ελληνική αγορά ως συνώνυμο των «ειδικών στη ζύμη» και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης. Η κυρία Παπανδρέου διαθέτει εκτεταμένη επαγγελματική εμπειρία στον Οικονομικό τομέα με παράλληλη δραστηριότητα στο χώρο του Supply Chain από ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Έχει διατελέσει  European Financial Supply Chain Manager της Unilever Ευρώπης, Financial και Logistic Director της Unilever Hellas, National Logistic Director του ομίλου Unilever στην Ελλάδα καθώς και  Οικονομικός Διευθυντής της Νίκας ΑΒΕΕ.Χριστίνα Πραβή, Manager, ICAP Human Capital Consulting

Η Χριστίνα Πραβή είναι Εργασιακή Ψυχολόγος και εργάζεται ως Manager στην ICAP στον τομέα Human Capital Consulting από το 2011. Έχει εμπειρία δεκαπέντε χρόνων σε θέματα Διαχείρισης Ταλέντων, Επιλογή και Ανάπτυξη Ατόμων, Εκπαίδευση όπως και χρήση και ανάπτυξη ψυχομετρικών εργαλείων. Έχει εργαστεί  κυρίως με πολυεθνικές εταιρείες όλων των κλάδων. Το τελευταίο καιρό εκπαιδεύεται ως coach.

Ελένη Γ. Τέντου,
CEO, Actelion Pharmaceuticals Hellas S.A.

H Eλένη Γ. Τέντου είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος & Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Actelion Pharmaceuticals Hellas και ηγείται της δραστηριότητας της Actelion στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
Με επιτυχημένη πορεία στη φαρμακευτική αγορά για περισσότερα από 20 χρόνια θεωρείται από τα πλέον καταξιωμένα στελέχη στο ελληνικό επιχειρείν με εκτενή επιχειρηματική και διοικητική εμπειρία.
Εντάχθηκε στο δυναμικό της πολυεθνικής εταιρείας βιοτεχνολογίας Actelion το 2001, αναλαμβάνοντας την ιδιαίτερη πρόκληση να δημιουργήσει τη θυγατρική εταιρεία της στην Ελλάδα. Mε τη δική της διεύθυνση και καθοδήγηση κορυφώθηκε η λειτουργία της Actelion Hellas, η οποία σήμερα αποτελείται από 21 στελέχη υψηλού επιστημονικού επιπέδου, που εργάζονται στενά με εξειδικευμένα ιατρικά κέντρα για την υλοποίηση καινοτόμων θεραπευτικών προγραμμάτων για ασθενείς με σπάνιες παθήσεις. 
Σε στενή συνεργασία με τα μέλη της ομάδας και δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης, η Actelion έχει διαγράψει εξαιρετική πορεία μέχρι σήμερα, εξασφαλίζοντας όχι μόνο διάρκεια στη λειτουργία της αλλά και συνεχώς διεύρυνση της δραστηριότητάς της.  
Mόττο της κας Τέντου σε όλη της την ζωή είναι το τρίπτυχο του Αριστοτέλη «Ήθος, Πάθος, Λόγος»  και πεποίθησή της ότι η εφαρμογή του στην καθημερινότητά μας θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός νέου ελπιδοφόρου μέλλοντος για τη χώρα μας.Άννα Μαρία Χρονοπούλου, Manager, ICAP Human Capital Consulting
 
Η Άννα Μαρία Χρονοπούλου είναι υπεύθυνη για το πρόγραμμα Eπανατοποθέτησης (Outplacement) και Συμβουλευτικής Καθοδήγησης σε Θέματα Καριέρας (Career Coaching) της ICAP. Μέχρι σήμερα, έχει αφιερώσει περισσότερες από 1.800 ώρες  σε συνεδρίες Career Coaching με στελέχη πωλήσεων, marketing, οικονομικής διεύθυνσης, διοίκησης, logistics, ανθρώπινου δυναμικού, και διαφόρων ειδικοτήτων του φαρμακευτικού κλάδου, καθώς και μηχανικούς ή νομικούς, προερχόμενων από τις αγορές του φαρμάκου, των καταναλωτικών προϊόντων, των χημικών, των καλλυντικών, των τηλεπικοινωνιών,  των ασφαλειών, των καπνικών και των καυσίμων. Έχει, επίσης, εμπλακεί σε έργα αξιολογήσεων προσωπικού μεγάλης κλίμακας.
Νωρίτερα, η Άννα Μαρία εργάστηκε ως Διευθύντρια  Ανθρώπινου Δυναμικού και Επικοινωνίας στην KANTOR Management Consultants και ως Διευθύντρια Marketing  και Επικοινωνίας στην KPMG.
Πιστοποιημένη αξιολογήτρια προσωπικότητας από τη Hogan Assessments και Coach (υποψήφια για πιστοποίηση από τον διεθνή οργανισμό International Coaching Federation), είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων MSc στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού  (ALBA Graduate Business School), MBA και MSc στη Διοίκηση Μέσων Επικοινωνίας (Boston University, ΗΠΑ), και πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας και  ΜΜΕ από το  Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 


  

Αναζήτηση
 
Η ICAP Group είναι η μοναδική Ελληνική Εταιρεία που αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων (ECAI) και από την ESMA ως Οργανισμός Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας (Credit Rating Agency)

Customer Care
Τηλ: 210 7200 050
Email: customercare@icap.gr

 
Προσωπικά Δεδομένα  |  Έντυπα  |  Χάρτης  |  Σύνδεσμοι
Σχεδιασμός & ανάπτυξη EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2018 ICAP GROUP. All rights reserved