Αρχική Σελίδα english|
Εταιρεία  |  Νέα - Δημοσιεύσεις  |  Γραφεία  |  Συνέδρια  |  Εκδηλώσεις  |  Newsletter  |  Καριέρα  |  Καταχωρηθείτε
 
Υπηρεσίες
Credit Risk Services
Marketing and Sales Solutions
Management Consulting
People and Employment Solutions
People Solutions
Employment Solutions
Διεθνείς Συνεργασίες
Πιστοποίηση κατά ISO
Contact Center
Receivables Management
SHRM Certificate
Εκτύπωση    Αποστολή

 

Επαγγελματικός Τίτλος SHRM

Ο επαγγελματικός τίτλος SHRM είναι ο πρώτος διεθνής τίτλος για τους επαγγελματίες Ανθρώπινου Δυναμικού που παρέχεται από το SHRM, το μεγαλύτερο σώμα HR παγκοσμίως. Το πρόγραμμα πιστοποιεί τις γνώσεις των στελεχών σε όλους τους τομείς που άπτονται της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, με τις θεματικές ενότητες:

• HR Competencies
• People
• Organization
• Workplace
• Strategy
 
Ο επαγγελματικός τίτλος SHRM, ενισχύει τη γνώση των Στελεχών και αποτελεί μία διεθνή, αξιόπιστη και αναγνωρισμένη πιστοποίηση σε παγκόσμιο επίπεδο για τους επαγγελματίες του HR.

Τα πλεονεκτήματα του επαγγελματικού τίτλου
Η πιστοποίηση είναι μια διεθνής αναγνώριση των επαγγελματικών γνώσεών σας, που σας διαφοροποιεί από τους συναδέλφους του κλάδου σας.
Μπορεί να αποδείξει, με τρόπο απτό, τη δέσμευσή σας για το επάγγελμά σας και την καριέρα σας.
Για πολλούς, η επίτευξη της πιστοποίησης γίνεται ένας προσωπικός και επαγγελματικός στόχος - ένας τρόπος δοκιμής των γνώσεών σας και σύγκρισης με τους συναδέλφους του χώρου σας.
Αποκτώντας πιστοποίηση αποδεικνύετε τις δεξιότητές σας, τις γνώσεις σας αλλά και την κριτική σκέψη που είναι απαραίτητη για την εκτέλεση με επιτυχία των καθηκόντων σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε και είστε έτοιμοι να κατανοήσετε τα θέματα που ο οργανισμός σας μπορεί να σας αναθέσει.

Γιατί ο επαγγελματικός τίτλος είναι σημαντικός;
Οι επαγγελματίες του HR που πιστοποιούνται από διεθνείς επαγγελματικούς οργανισμούς αναγνωρίζονται ως εμπειρογνώμονες στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού. Αυτή η επαγγελματική διάκριση αποδεικνύει ένα υψηλό επίπεδο γνώσεων και δεξιοτήτων, ενώ οι οργανισμοί στους οποίους εργάζονται αυτά τα στελέχη, παραμένουν ανταγωνιστικοί στη σημερινή οικονομία. Επιπλέον στην Ελλάδα το επάγγελμα προέκυψε μέσω πολύ διαφορετικών θεωρητικών καταρτίσεων (Οικονομικών, Κοινωνιολογίας, Ψυχολογίας, Μηχανικών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Υποστηρικτικών ρόλων κλπ.). Ο τίτλος όμως δε βασίζεται και δε λαμβάνει υπόψη τον χώρο προϋπηρεσίας. Παράλληλα, κρατεί ενήμερο τον πιστοποιημένο συνάδελφο στις αλλαγές, στις τάσεις και στις εξελίξεις στον τομέα του HR που λαμβάνουν χώρα στις πολύ μεγάλες αγορές του κόσμου.

Που απευθύνεται:
Αφορά στελέχη Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού στις μεσαίες βαθμίδες ιεραρχίας (π.χ Training Professionals, Comp & Ben professionals), στελέχη Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών που διαχειρίζονται θέματα Προσωπικού, Σύμβουλοι Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού και HR Business Partners που υποστηρίζουν συνολικά διακριτά business units.

Προαπαιτούμενα:
4 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, κατ΄ελάχιστο, με αντικείμενο το HR

Εισηγητής: Δρ. Κωνσταντίνος Κυρίτσης, SHRM-SCP, HRMP, Founder & CEO StudySmart,
Kiritsis.c@studysmart.gr

Προφίλ: Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κυρίτσης θεωρείται υπεύθυνος για την εισαγωγή των επαγγελματικών τίτλων σπουδών στην Ελλάδα από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 ενώ έχει συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη των προγραμμάτων αυτών και στην Ευρώπη. Είναι εισηγητής επιχειρησιακής στρατηγικής, εταιρικής διακυβέρνησης και διοίκησης ανθρωπίνων πόρων στα προγράμματα ACCA, CIA, SHRM, ICA & CIMA, motivational & key note speaker σε διεθνή συνέδρια και εισηγητής σεμιναρίων που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα, την ηγεσία, το HR, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Aπό το 1999 και μέχρι το 2008 διετέλεσε εκτελεστικός διευθυντής & μέτοχος της Globaltraining ενώ από το 2008 μέχρι το 2010 διετέλεσε επικεφαλής της PwC Academy στην Ελλάδα, ενώ από το 2011 μέχρι σήμερα είναι Curriculum Development Expert & Advisor της PwC στην κεντρική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή σε έργα που σχετίζονται με την εκπαίδευση. Έχει παραδώσει περισσότερες από 12.000 ώρες επαγγελματικής και ακαδημαϊκής κατάρτισης από το 1997 μέχρι σήμερα σε περισσότερες από 30 χώρες.

Σύστημα εξετάσεων: Εlectronic multiple choice Δείτε εδώ δείγμα
Διάρκεια εξετάσεων: περίπου 4 ώρες και 15 λεπτά
Εγγραφές: Οκτώβριος 2018 
Ημερομηνίες Εξετάσεων: Απο 15 Μαίου έως 15 Ιουλίου 2019
Τόπος διεξαγωγής των εξετάσεων: Στα εξεταστικά κέντρα της Prometric 
Ημερομηνία έναρξης μαθημάτων: Δεκέμβριος 2018

Πληροφορίες - Εγγραφές:
ICAP People Solutions
Υπ. Επικοινωνίας: Γιώργος Μαργαρίτης 210-7200367, gmargaritis@icap.gr

Κόστος: 3.000 ευρώ + ΦΠΑ Περιλαμβάνει εγχειρίδια (στα Αγγλικά), κόστη ταχυδρομείου
και τελωνείου, application & exam fee, εκπαίδευση 40-60 ωρών με πιστοποιημένο εκπαιδευτή
(συμπεριλαμβανομένης και της εκπαίδευσης των Ελληνικών εργασιακών θεμάτων)
Χρηματοδότηση: Δυνατότητα επιδότησης μέσω ΛΑΕΚ 

Λίγα Λόγια για τo SHRM
Τι λένε για το SHRM
Tα βασικότερα οφέλη για τον οργανισμό

Η StudySmart™ δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και της συμβουλευτικής σε περισσότερες από 20 χώρες σε Ευρώπη, Μ. Ανατολή και Ασία. Είναι πιστοποιημένος φορέας των ACCA, SHRM, ICA, CIMA  και άλλων επαγγελματικών τίτλων, ενώ συνεργάζεται με πολυεθνικούς οργανισμούς (ICAP, PwC, Τρ. Πειραιώς, Becker κά) στη δημιουργία ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στους τομείς της διοίκησης/ στρατηγικής, επιχειρηματικότητας, εταιρικής διακυβέρνησης, εσωτερικού ελέγχου, χρηματοοικονομικών και λογιστικής.

Αναζήτηση
 

Εγγραφές: Οκτώβριος 2018
Ημ/νίες Εξετάσεων: 15/05/18 - 15/07/19
Ημ/νία έναρξης μαθημάτων: 12/2018

Πληροφορίες - Εγγραφές:
ICAP People Solutions
Γ.Μαργαρίτης, 210-7200367
Email: gmargaritis@icap.gr

 
Subject Access Request (SAR)  |  Cookies Policy  |  Privacy Notice  |  Έντυπα  |  Χάρτης  |  Σύνδεσμοι
Σχεδιασμός & ανάπτυξη EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2019 ICAP. All rights reserved