Βραβεία & Διακρίσεις | ICAP group of companies
 

Βραβεία & Διακρίσεις

H ICAP, έχει ως πρωταρχική αποστολή να διευκολύνει και να προωθεί την επιχειρηματική ανάπτυξη, προσθέτοντας αξία στους πελάτες της.

 • Η ICAP έλαβε για το 2012 το βραβείο Ruban d’Honneur από τον Διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό European Business Awards και αναγνωρίστηκε ως 1 εκ των 10 κορυφαίων εταιρειών της Ευρώπης στην κατηγορία Business of the Year (με κύκλο εργασιών από 26 – 150 εκατ. ευρώ). Το 2017, αναδείχθηκε στον κατάλογο “Ones To Watch” ανάμεσα στις 13 κορυφαίες εταιρείες της Ελλάδας στην κατηγορία «Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις» (με έσοδα 25-75 εκατ. ευρώ), ενώ τη διετία 2015-16 αναγνωρίστηκε ως National Champion στην κατηγορία «Business of the Year». Την διετία 2013-14 διακρίθηκε ως National Champion στην κατηγορία “International Growth” από τον ίδιο φορέα.
 • Η ICAP είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει αναγνωριστεί ως Οργανισμός Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας  (Credit Rating Agency – CRA) από την European Securities and Markets Authority – ESMA (2011). Επιπρόσθετα είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει αναγνωριστεί από την Τράπεζα της Ελλάδος (2008) ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων (External Credit Assessment Institution, ECAI) στα πλαίσια εφαρμογής  των Οδηγιών της Βασιλείας ΙΙ και της Ε.Ε.
 • Η ICAP το 2019 αναδείχθηκε ως SUPERBRAND στην Ελλάδα (όπου ψηφίστηκε  στην ευρεία κατηγορία «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες» για τρίτη φορά).  Η διάκριση αυτή, αποτελεί την  στη σειρά, σε συνέχεια των περιόδων 2009-10, 2011-12 και 2016-17, η οποία απονεμήθηκε από τον ομώνυμο, παγκοσμίου φήμης (91 χώρες), Διεθνή Οργανισμό.
 • Η ICAP έχει ιδρύσει την πρότυπη επιχειρηματική κοινότητα GREEN ANGELS, στο πλαίσιο τόσο του θεσμικού της ρόλου για την υποστήριξη του αειφόρου επιχειρείν, της υγιούς επιχειρηματικότητας όσο και της αυτοδέσμευσης της για τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.
 • H ICAP απέσπασε το 2019 το ασημένιο βραβείο στα IMPACT BITE Awards της Boussias Communications, στην κατηγορία «Λύσεις για Big Data & Business Analytics» για τις Υπηρεσίες Credit Ratings & Risk Analytics. Πρόκειται για τη δεύτερη βράβευση μετά το ασημένιο βραβείο που απέσπασε η ICAP Advisory το 2017, στην κατηγορία «Ειδικές Εφαρμογές για Εταιρείες ανά Επιχειρηματικό Κλάδο».
 • Η κοινότητα GREEN ANGELS τιμήθηκε το 2017 και το 2016 στα “Hellenic Responsible Business Awards” της Boussias Communications. Επίσης,  το 2016 βρέθηκε στα «Ελληνικά Βραβεία για το Περιβάλλον», στην κατηγορία «Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση» που διοργάνωσε ο ΠΑΣΕΠΠΕ.
 • Η ICAP απέσπασε το 2016 το χρυσό βραβείο στα Business IT Excellence Awards της Boussias Communications, στην κατηγορία «Εξειδικευμένες Εφαρμογές σε επιχειρηματικούς κλάδους» με το προϊόν Credit.Eye.
 • Η ICAP Training Solutions έλαβε το 2016, για  χρονιά, το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Πωλητών» στα πλαίσια του Διαγωνισμού Sales Excellence Awards του Ελληνικού Ινστιτούτου Πωλήσεων.

 

 • Η ICAP αναδείχθηκε στο ετήσιο συνέδριο της Google το 2016, 1η στην Εξυπηρέτηση Πελατών ανάμεσα σε 110 Premier SMB Partners από 24 χώρες της ΕυρώπηςΜέσης Ανατολής & Αφρικής (EMEA), σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης πορείας της, καθώς το 2014 κατέκτησε τη 2η θέση στο “Customer Satisfaction”.
 • Η ICAP έλαβε το 2016, το bronze βραβείο στην κατηγορία «Top Services Export Company» και το silver βραβείο στην κατηγορία «Top Export Assistance Application / IT System» στα Greek Exports Awards σε συνέχεια της 2ης βράβευσής της στην κατηγορία «Παροχή Υπηρεσιών» το 2015.
 • Η ICAP Management Consultants έλαβε το 2015 το χρυσό βραβείο στα πλαίσια του Διαγωνισμού Sales Excellence Awards του Ελληνικού Ινστιτούτου Πωλήσεων, στην κατηγορία «Καινοτόμο Προϊόν/ Υπηρεσία».
 • Ο Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού της ICAP, έλαβε το 2015 την τιμητική διάκριση “HR Excellence Award” της ΕΕΔΕ, στην κατηγορία “Technology in HR”, για το νέο Recruiting Software (ATS) Luceo. Στα πλαίσια του ίδιου διαγωνισμού, η Διεύθυνση  Human Capital Consulting βραβεύτηκε το 2014 στην κατηγορία “Innovation in HR” για το Έργο που παρείχε στη Roche Eλλάς A.E.
 • Η ICAP Outsourcing έλαβε, στο πλαίσιο των HR Community Awards 2015, το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Διασυνοριακής Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού».
 • Η ICAP Contact Center πέτυχε δύο διακρίσεις στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2010 που οργανώθηκαν από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ): τη βράβευση της Επικεφαλής της ICAP Contact Center, Αλεξίας Ορφανουδάκη, ως Μάνατζερ της Χρονιάς στην Εξυπηρέτηση Πελατών, καθώς και τη συμμετοχή του ICAP Contact Center ως του μόνου Outsourcer στο shortlist της κατηγορίας «Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς» (όπως και το 2011).
 • Η ICAP διακρίθηκε το 2009, για την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα συστημάτων που αφορούν στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, λαμβάνοντας το Βραβείο Καλύτερης Πρωτοβουλίας στον καταξιωμένο ετήσιο διαγωνισμό της KPMG.
 • Ο Ελληνικός Οικονομικός Οδηγός της ICAP, στην ηλεκτρονική του έκδοση, απέσπασε το 2008 και 2007 το 1ο Βραβείο Ποιότητας από την EADP (European Association of Directory and Database Publishers).

Cookies Settings