Καριέρα | ICAP group of companies
 

Καριέρα

O όμιλος εταιρειών ICAP είναι ένας πολυσχιδής και ταχύτατα αναπτυσσόμενος Πάροχος Β2Β Υπηρεσιών, με ηγετική παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μέσω 16 συνολικά  εταιρειών σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία και Κύπρο.

 

Απασχολεί πάνω από 1.100 άτομα προσωπικό και βρίσκεται σε μια τροχιά ραγδαίας ανάπτυξης. Μέσω της ICAP Employment Solutions, διαθέτει επίσης πάνω από 2.500 άτομα προσωπικό σε μεγάλους πελάτες της για εργασίες προκαθορισμένου ή αορίστου χρόνου.  Οι εργαζόμενοι αυτοί εντάσσονται στη μισθοδοσία της ICAP, αλλά εργάζονται στις εγκαταστάσεις πελατών, μεταξύ των οποίων είναι μεγάλες Τράπεζες και τηλεπικοινωνιακοί οργανισμοί καθώς και μεγάλες βιομηχανικές εταιρείες.

 

Τέλος, η ICAP είναι από τις 5 μεγαλύτερες εταιρείες στην Επιλογή Στελεχών. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, δραστηριοποιείται στην εξεύρεση, αξιολόγηση και την επιλογή Aνώτατων και Mεσαίων στελεχών και είναι από τις παλαιότερες εταιρείες του χώρου (η ICAP εκτέλεσε το πρώτο έργο Επιλογής Στελεχών το 1974). Τώρα, με οργανωμένα τμήματα επιλογής στελεχών στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Βουκουρέστι, τη Σόφια και τη Λευκωσία και με αποκλειστικές συνεργασίες παγκοσμίως, μπορεί και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών της, όπου και αν εντοπίζονται οι ανάγκες τους.

 

Στην ICAP, προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε στους Ανθρώπους μας ένα σύγχρονο, διαρκώς εξελισσόμενο και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον όπου θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις και πολύτιμες εμπειρίες. Ο Όμιλος ενθαρρύνει τους Ανθρώπους του να ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητά τους, να καινοτομήσουν και να αναλάβουν πρωτοβουλίες, για να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξή του. Στόχος μας παραμένει, οι Άνθρωποί μας να είναι χαρούμενοι βιώνοντας καθημερινά μια μοναδική εργασιακή εμπειρία, που σε συνδυασμό με τη δέσμευση και την αφοσίωσή τους θα διαμορφώνει ένα περιβάλλον επαγγελματικής σταδιοδρομίας υψηλών προδιαγραφών!

 

Είτε αναζητείτε εργασία εντός του ομίλου εταιρειών ICAP, είτε στους πελάτες μας, πλοηγηθείτε στο www.icapcareer.gr και στο www.icapjobs.gr και αξιοποιήστε ευκαιρίες μερικής ή πλήρους απασχόλησης, στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

    * Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την επικοινωνία μας.

    Cookies Settings