Training Solutions | ICAP group of companies
 

Training Solutions

Σχετικά με εμάς

Η ICAP Training είναι μια διεύθυνση της ICAP People Solutions.

Ως ICAP Training είμαστε μία ομάδα ανθρώπων με πάθος για την εκπαίδευση. Είμαστε ο επίσημος στρατηγικός συνεργάτης της Huthwaite International στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και έχουμε μεγάλη εμπειρία, εξειδίκευση και μεθοδολογία βάσει πολυετών μελετών στο χώρο της εκπαίδευσης των Πωλήσεων, των Διαπραγματεύσεων και της Επικοινωνίας. Οι εκπαιδεύσεις μας πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως και διά ζώσης, με την μορφή ανοιχτών και ενδοεταιρικών προγραμμάτων. Τα τελευταία χρόνια επεκταθήκαμε στην Οικονομική Αξιολόγηση Πελατών-Προμηθευτών και στην Αποτελεσματική Διαχείριση Απαιτήσεων, θεματολογίες που βοηθούν τα στελέχη των Οικονομικών Διευθύνσεων. Η Νέα Εργατική Νομοθεσία και η πιστοποίηση SHRM-CP/SCP δίνουν στα στελέχη του Ανθρώπινου Δυναμικού τα εφόδια θωράκισης της εταιρείας τους αλλά και της προσωπικής τους εξέλιξης.
Όλα τα εκπαιδευτκά μας προγράμματα επιδοτούνται από το ΛΑΕΚ.

 

Οι λύσεις μας:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ.: 210 7200 367

Δείτε εδώ τις προσεχείς εκπαιδεύσεις μας

Εκπαίδευση σε Πωλήσεις

Οι λύσεις μας για την εκπαίδευση πωλήσεων είναι σχεδιασμένες για να υποστηρίζουν οργανισμούς εκεί που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη ή να ενισχύσουν ολιστικά τις δεξιότητές σας για να ανταποκριθείτε επαρκώς σε κάθε είδος και σε κάθε στάδιο της Πώλησης.

Η “φαρέτρα” των προγραμμάτων Πωλήσεων περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την παγκοσμίου φήμης μεθοδολογία πωλήσεων SPIN® – μια μέθοδο που έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχημένη σε πληθώρα Οργανισμών.

Περισσότερα

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα για τις Πωλήσεις είναι:

SPIN® Selling skills
Account Strategy for Major Sales (ASMS)
PITCH™ Selling
SPIN® Marketing
SPIN® Coaching
Persuasive Presentation Skills
Selling Remotely

Εκπαίδευση σε Διαπραγματεύσεις

Μία κακή συμφωνία είναι χειρότερη από τη μη συμφωνία!

Είτε ως μέλος ομάδας διαπραγμάτευσης, είτε ως μεμονωμένος διαπραγματευτής – ως πωλητής ή αγοραστής – αντιμετωπίζετε πάντα το ενδεχόμενο ακόμα και η καλύτερα οργανωμένη διαπραγμάτευση να πάει στραβά.

Το να πουλήσετε πολύ φθηνά ή να αγοράσετε πολύ ακριβά είναι μόνο ένα μέρος του προβλήματος.

Περισσότερα

Τι γίνεται με τη σύμβαση που σας υποχρεώνει να παραδώσετε σε χρονικά πλαίσια που δεν είναι εφικτά;
Τι γίνεται με το συμβόλαιο που τελικά είναι πιο μεγάλης (ή μικρής) διάρκειας από αυτό που αρχικά θέλατε, αλλά αναγκαστήκατε να συμφωνήσετε προκειμένου να πάρετε τη δουλειά;
Τι γίνεται με αυτή τη μικρή «εξυπηρέτηση» που συμφωνήσατε να κάνετε στη συνάντηση και για την οποία γνωρίζατε πως θα έπρεπε να είχατε πάρει αντάλλαγμα;

 

Η διαπραγμάτευση είναι μια δεξιότητα που περιστοιχίζεται από πολλούς μύθους… Εμείς έχουμε καταρρίψει τους περισσότερους, μετά από παρατήρηση του τι πραγματικά κάνουν και τι ακριβώς λένε οι επιδέξιοι διαπραγματευτές. Δημιουργήσαμε έτσι ένα μοντέλο επιτυχίας από το οποίο μπορούν να μάθουν όλοι και εκπαιδεύουμε ανθρώπους σαν εσάς για να γίνετε επιδέξιοι στη διαπραγμάτευση.

 

Μια σύντομη περιγραφή του εκπαιδευτικού προγράμματος Complex Negotiation Skills μπορείτε να δείτε εδώ.

Εκπαίδευση σε Επικοινωνία

Χιλιάδες εταιρείες σε όλο τον κόσμο απευθύνονται στην HuthwaiteInternational για να τους βοηθήσει να υιοθετήσουν λεκτικές επικοινωνιακές δεξιότητες τις οποίες χρησιμοποιούν οι πιο πετυχημένοι επαγγελματίες.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης σε σχέση με την Επικοινωνία μπορεί να αναφέρονται στις δεξιότητες καθοδήγησης των managers, σε σχέση με τοcoachingτων ομάδων τους, τη διεξαγωγή επιτυχημένων εταιρικών συναντήσεων και eventsή το χειρισμό δύσκολων ανθρώπων (π.χ.προμηθευτών, συνεργατών ή πελατών).

Περισσότερα

Μέσω των προγραμμάτων μαςτα Στελέχη σας αποκτούν βασικές δεξιότητες επικοινωνίας, με βάση τα δοκιμασμένα συμπεριφορικά μοντέλα μας.

Όποια και αν είναι η περίπτωση σας, στην ICAP training σας βοηθάμε στη μακροπρόθεσμη αλλαγή συμπεριφοράς ώστε οι νεοαποκτηθείσες δεξιότητες να γίνουν μια μόνιμη συμπεριφορά και ο οργανισμός σας, μέσω των ανθρώπων σας,να συνεχίσει να έχει θετικά αποτελέσματα.

 

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα για την Επικοινωνία είναι:

Coaching skills for leaders
Coaching One-to-One
CARE – Enhancing the Customer Experience
Meeting Skills
Communicating in a virtual word

Ειδικές Εκπαιδεύσης

Αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία του Ομίλου της ICAP, εντοπίσαμε την ανάγκη ορισμένων πολύ εξειδικευμένων αλλά ιδιαίτερα στοχευμένων προγραμμάτων κατάρτισης σε Χρηματοοικονομική εκπαίδευση αλλά και σε Εργατικά θέματα, που βοηθούν τις εταιρείες να λάβουν ορθές αποφάσεις, να προστατευτούν από πιστωτικούς κινδύνους και να εξασφαλίσουν τη σύννομη συνέχεια των εργασιών τους.

Περισσότερα

Cookies Settings